Arbejdspladsens miljø smitter af på dit hjem

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hvordan du og dine medarbejdere eller kollegaer har det med hinanden, vil smitte af på din energi, når du kommer hjem til din familie. Det er derfor vigtigt at opretholde et godt og funktionelt arbejdsmiljø, hvor der er rummelighed til idéer, velvære og løsninger. Vi vil komme med et par råd til, hvordan du kan være med til at skabe et bedre miljø på din arbejdsplads, hvis du allerede kan mærke, at energien er ved at være tung, hvilket gør, at du heller ikke nyder tiden sammen med din familie.

Sørg for gode spisevaner

På en arbejdsplads kan der nogle gange gå lidt for meget kage i det, hvilket betyder at energiniveauet også kan falde en del, efter kagen er væk fra jeres system. Når energi niveauet falder, kan det betyde, at arbejdsopgaverne ikke bliver færdige til tiden, og I derfor bliver mere og mere presset. Vi anbefaler derfor, at du foreslår at lave en frugtordning. Firmafrugt til dine medarbejdere vil være det sunde alternativ, og det vil bestemt også være det nemme alternativ.

Med firmafrugt skal du enten oprette et abonnement eller bestille frugtkurve, som vil blive sendt til arbejdspladsen. På den måde har I en ny eftermiddagssnack, der sørger for, at I har energi nok til alle jeres deadlines.

En god stol giver en smertefri ryg

Hvis det er kontorarbejde eller meget stillesiddende arbejde, er det vigtigt, at dine medarbejdere har en ordentlig stol. Alle mennesker er forskellige, hvorfor deres rygge heller ikke vil have brug for samme støtte. På Valueshop kan du finde et stort udvalg af forskellige kvalitetskontorstole, hvor der helt sikkert er en kontorstol, der både passer din ryg og en, som passer til din kollegas.

Når man sidder dårligt, kan det hurtigt blive et irritationselement, der kan være svært at slippe igen. Så hvis du kan mærke, at der er nogle medarbejdere, der døjer med ondt i ryggen eller beklager sig på anden vis på grund af dårlige siddeforhold, kan det være nu, du skal til at finde nogle nye kontorstole.

Gode arbejdsforhold giver en dejlig lørdag med familien

Med et godt arbejdsmiljø bliver der også et godt hygge-miljø derhjemme i weekenden, hvor der er plads til at lege udenfor i haven, lave flotte tegninger med Posca tusser eller lege gemmeleg rundt i huset. Jo bedre energi du kan få skabt på arbejdspladsen, desto mere og bedre energi vil du kunne give videre til din familie.

Sørg for, at der altid er plads til leg og hygge, når I holder weekend. Det er en god egenskab, som familiemenneske at kunne holde arbejdslivet ude af huset og holde fri, når man har fri. Men det kan være svært, hvis I er presset med store opgaver, eller der er dårlig stemning. Det er derfor godt, hvis du kan hjælpe både dine medarbejdere og din familie med den gode stemning, hvis det handler om små enkelte alternativer.