Bæredygtige tekstiler og hudplejeprodukter til den moderne husholdning

Leder du efter rene og økologiske tekstiler til dig og din familie? 

Hos HUMDAKIN har de udvidet sortimentet af miljøvenlige og økologiske tekstiler til køkkenet, badeværelset eller hjemmet. Pas på din hud på den bedst tænkelige måde ved at købe strikkede håndklæder af økologisk bomuld til dit hjem. Håndklæderne er lavet af bæredygtige materialer og fås i mange forskellige farver, så det er muligt at finde lige den farve, der passer ind i stilen på dit badeværelse eller køkken. Bæredygtige stoffer er bløde mod huden og giver et flot og moderne udtryk i hjemmet. De er ikke kun gode for din hud og som et frisk element i hjemmet, men du tænker også på planeten ved at tænke i bæredygtige baner. I dag mere end nogensinde er det ekstremt vigtigt at tænke miljøvenligt, når vi er ude og købe tekstiler og hudplejeprodukter.

Allergivenlige og parabenfrie hudplejeprodukter inspireret af den danske natur 

Vi skal sikre de næste mange generationer ved at gøre vores bedste for at passe på planeten. Allergivenlige og parabenfrie hudplejeprodukter fremstillet af nordiske ingredienser giver ikke kun en duftende aroma i hjemmet, men produkterne udvikles også med øje for miljøet ved at have en høj etisk standard gennem ud af forsyningskæden. Med produkter fra HUMDAKIN er du sikret gode kvalitetsprodukter, hvor planetens ressourcer og arbejdsforhold ikke er blevet kompromitteret.

Et af de mest populære økologiske produkter derude i øjeblikket er et håndklæde af økologisk bomuld. GOTS -certificerede håndklæder fra HUMDAKIM lavet af bomuld i strik er en fantastisk måde at passe på din hud og planeten.