Den store terrasse-guide

Sommeren er over os, og det er tydeligt at mærke i vejret og på humøret. Lysten til at udrette eller forbedre noget bliver måske større, og du er måske i højere grad kreativ. Disse lyster skal du bestemt ikke lade gå til spilde; for en terrasse bruges netop både forår, sommer of tidligt efterår. Denne guide hjælper dig med at afklare de mest basale ting omkring terrasser.

Den lette løsning: terrasse i komposit

Hvis du ikke i forvejen har en terrasse, behøver det absolut ikke være besværligt for dig at skaffe én. Du kan nemlig købe en såkaldt terrasse i komposit, hvilket egentlig betyder, at terrassen er placeret på noget træ – og så ligner den en almindelig terrasse med få undtagelser. Der kan være mange fordele ved at vælge en terrasse i komposit. Det kan blandt andet være:

  • Den kræver ikke vedligeholdelse. En terrasse i komposit kræver ikke at blive slebet, malet eller noget andet.

  • Du kan selv vælge størrelse. Du kan nemt selv vælge, hvor stor den skal være – og prisen følger deraf.

  • Det er en både billig og holdbar løsning. Eftersom den hverken skal vedligeholdes eller gør krav på en bestemt størrelse, er en terrasse i komposit en økonomisk fordel.

Planter og andet pynt

For at gøre terrassen smuk og dejlig at benytte, er det en god idé at investere i både planter og pynt. Især planter eller blomster er fantastiske at have – de skaber nemlig liv. Du kan også vælge mellem en masse pynt, herunder store og små potteplanter, blomster, vandfontæne eller skulpturer. Der er frit valg på alle hylder, og kun fantasien sætter grænser – og når først du har fundet din stil, er det intet problem at finde den pynt, der passer til lige præcis din terrasse.