Dit rum i hjemmet

Der findes mange rum i de forskellige hjem – nogle flere end andre. Men der er alligevel ét bestemt rum, der er mere særligt end de andre. Ét bestemt rum, der er dit. Dit soveværelse. Selvom det ikke virker til, at du bruger særlig meget tid i dit soveværelse, så ender du faktisk med at bruge i gennemsnit 1/3 af dit liv i et. Som yngre havde du nok både skab og skrivebord derinde. I dine teenageår brugte du det meste af din tid derind. Og nu hvor du er blevet ældre, så er det på en eller anden måde stadig noget særligt. For det er dit rum. Dit specielle rum.

Men det føles ikke som mit rum?

Det kan på mange måder virke fremmed eller forkert at sidde derinde uden rigtig at lave noget, og derfor kan du stå med en følelse af, at det alligevel ikke er dit rum. Det kan du heldigvis gøre det til. Indretning af soveværelse kan være en god idé, hvis du gerne vil gøre det mere personligt. Et nyt sengetæppe, nogle billeder eller et par søde gardiner ville lige være sagen, når du skal gøre soveværelset til dit rum igen. Der er ingen grund til at vente eller se tiden an. Det er dit rum, og det skal det også føles som.

Hvordan kan du vide, at det ikke føles som dit rum?

Det kan måske føles lidt, som om du træder ind i en bygning, hvor du aldrig har været før. Det kan også være, at du bare føler, at det virker helt forkert. Som voksen kan det være, at du har børn og en partner eller ægtefælle. Du kan derfor stå i den situation, at I deles om soveværelset. Men her skal du bare snakke med dem og udveksle idéer, så I kan få et soveværelse, der føles som jeres rum i hjemmet.