Du behøver ikke at montere din flagstang selv

Mange drømmer en flagstang i haven. De flest springer dog fra, ved tanken om at skulle montere den. Det kan virke som en omfattende opgave at skulle montere en flagstang, men heldigvis behøver man ikke at gøre det selv.

Der er nemlig rig mulighed for at købe en flagstang inkl. montering. Derved undgår du selv at skulle varetage arbejdet forbundet med at montere den indkøbte flagstang.

Har du længe ønsket dig en flagstang i haven, men har du ikke haft mod på at montere den selv, er dette derfor en glimrende løsning.

Er det dyrt at købe flagstang med montering?

Det kan virke oplagt at tro, at det er dyrt at købe en flagstang inkl. montering. Det er dog ikke tilfældet. I de fleste tilfælde er det faktisk begrænset, hvor meget ekstra det koster at få den monteret.

Af denne grund kan det som regel bedst betale sig at tilkøbe montering, da man derved er sikker på, at den er monteret korrekt. Også selvom man egentlig havde i sinde at klare det på egen hånd.

Har du altid været af den opfattelse, at det er omkostningsfyldt at købe en flagstang med montering, har du bestemt taget fejl.

Køb en samlet pakke

Ikke nok med, at det er muligt at købe en flagstang inkl. montering, så er det også muligt at købe en samlet pakke, der indeholder en flagstang, montering, vimpel og flag. Derved får du alt, hvad du skal bruge i én samlet pakke.

Som regel er dette en god løsning, da der kan være penge at spare ved at købe det hele samlet. Desuden er det også lettere, da du derved ikke skal købe de forskellige ting af flere omgange.

I denne sammenhæng har du selvfølgelig flere muligheder. Flagstænger fås nemlig i forskellige højder og udformninger, hvorfor du skal overveje, hvad du har af præferencer i denne sammenhæng.

Dog vælger de fleste at købe en flagstang, der har en højde på enten 8 eller 10 meter. Hvad du mener er det mest tiltalende valg, er dog helt op til dig selv at beslutte.

Hvor meget betaler man for selve monteringen?

I og med, at du køber en flagstang inkl. montering, betaler du en samlet pris for både flagstang og montering. Der er dog mange, der gerne vil vide, hvor høj en pris, de egentlig betaler for selve monteringen.

Prisen på selve monteringen afhænger af flere ting. Det er dog især højden, der er afgørende i denne forbindelse. Du kan dog forvente, at det vil koste dig mellem 1.000 og 1.500 kr. at få monteret din flagstang.