Familievenlige møbler i smart design

Dette indhold er sponsoreret.

Har du børn, er du sikkert vant til, at alle dine møbler primært tjener et praktisk formål. Den der idé med at have pæne møbler, som er en fryd for øjet, hører fortiden til. Heldigvis behøver det ikke at være sådan mere. Du kan nemlig sagtens få møbler, der både er pæne, men på samme tid også kan holde til at blive brugt. Her giver vi dig nogle gode råd til at forvandle dit hjem fra et praktisk børnested til et smart og designrigtigt hjem, hvor der stadig er plads til hele familien. Vi giver dig gode råd til at vælge to af familiens vigtigste møbler, så de passer til dine behov.

Kommoder: Fra praktisk til design

Kommoder behøves ikke kun at tjene et praktisk formål til opbevaring. Du kan få masser af smarte kommoder, som kan give dit hjem en smart og udtryksfyldt indretning.

Kommoder kan fås, så de passer til ethvert rum. Til badeværelset kan du få et praktisk møbel, der kan indeholde dine toiletting, i entreen kan du få en stilfuld kommode, der ser indbydende ud, når du får gæster. Til stuen kan du få en enkel kommode, der kan indeholde alle de ting, som du ellers ikke ved, hvor du skal gøre af.

Kommoder kommer også i mange forskellige størrelser, farver og former. Du kan vælge mellem høje og lave kommoder, smalle og brede kommoder og kommoder med skuffer, låger eller begge dele. Der er altså rig mulighed for at finde nogle nye kommoder til dit hjem, som kan give dit hjem et stilfyldt udtryk. Også helt uden at du skal gå og bekymre dig for, at børnene sætter beskidte fingre på overfladen eller laver en streg med den sorte sprittusch.

Spiseborde: Hele familiens samlingspunkt

Mange af os forbinder nok hjem med børn og spiseborde med mindre kønne voksduge, der er lagt på for at beskytte bordet mod tuschstreger og spildt mad. Lige som med så mange andre møbler, kan du også få spiseborde, der passer perfekt til en families behov. Spiseborde fås i mange forskellige former, træsorter og størrelser.

Mange skriveborde er i dag lavet af rå og slidstærke materialer. Det kan blandt andet være metal, laminat, hærdet glas eller stål. Fordelen ved disse materialer er, at de er meget slidstærke, og kan derfor holde til dagligdagens brug. De er også nemme at rengøre – du skal bare tørre af med en fugtig klud.