Køb en miljøvenlig drikkedunk

Går du og drømmer om at finde den helt perfekte drikkedunk? Enten én, du kan tage med til dine yogatimer eller én, du blot kan have med dig på farten? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om den fantastiske Ayaida drikkeflaske, som er en miljøvenlig drikkedunk, du kan have med rundt med god samvittighed. Derudover kan du også læse mere om den sunde drikkedunk fra Not Just a Bottle, som ligeledes er bæredygtig. Kunne du således være interesseret i én eller begge af disse drikkedunke, så køb drikkedunk her.

Hav en drikkedunk stående med god samvittighed

Udvalget af drikkedunke spænder desuden bredt, hvorfor der også er garanti for, at du finder en sund drikkedunk, der falder lige i din smag. Der findes blandt andet drikkedunke i forskellige materialer, størrelser, farver og former, men én ting de alle har tilfælles, er deres høje kvalitet. Både Ayaida og Not Just a Bottle er to yderst anerkendte brands, og er du således interesseret i at købe en miljøvenlig drikkedunk, så kan du med stor fordel vælge at købe én fra ét af de to brands.

Fra Ayaida kan du blandt andet få en drikkedunk med kølelement, der sørger for at holde dit vand koldt hele dagen. Drikkedunken er naturligvis fremstillet i et lækkert, dansk design, således den altid ser super godt ud, når du har den i hånden eller når den står på dit skrivebord. Når Ayaida producerer drikkedunke, har de desuden stor fokus på vores miljø, og af netop denne grund donerer de også 100 liter rent vand til børn i nød gennem Unicef, for hver drikkedunk, der bliver solgt.

Genanvendelig drikkedunk vs. vand på flaske

Hvis du undrer dig over, om en genanvendelig drikkedunk egentlig gør så stor en forskel for miljøet, som du går og tror, så kan får du lige her at vide, at det gør den! Hver gang du tapper 1 liter vand fra din vandhane, vil der nemlig kun blive udledt 0,0002 kg. CO2. Køber du dog 1 liter vand på flaske i dit lokale supermarked, vil der blive udledt 0,18 kg. CO2, hvorfor du altså gør en kæmpe forskel, hvis du køber en genanvendelig drikkedunk i stedet.