Nytænk dit boligsalg med dronefilm

Drone

Boliger bliver købt og solgt hver dag – det er der ikke noget nyt i. Det, der er nyt, er derimod måden, vi reklamerer for boligerne på. Ligesom på mange andre områder, er der sket en rivende udvikling inden for den måde, man promoverer boliger på, og dronefilm har givet et helt nyt perspektiv til salget af boliger. Dronefilm er en banebrydende måde at vise din bolig frem på. Det viser ikke bare en anden side af boligen, men giver også helt nye perspektiver.

Går du med tanker om at sælge boligen? Måske skal boligen skiftes ud til en større, eller måske skal du flytte et nyt sted hen? Lige meget hvad grunden er, kan dronefilm være værd at overveje for dig, hvis du gerne vil have solgt din bolig og skille dig ud på boligmarkedet. For på et marked med mange forskellige boliger til salg, kan du selv gøre meget for, at din bolig fanger opmærksomheden hos boliginteresserede.

Dronefilm giver overblik

En video af din bolig filmet med en drone giver et helt unikt overblik over din bolig, som kan komme købsinteresserede til gode. Det giver nemlig et godt billede af, hvordan boligen ser ud fra oven, og hvordan grunden ser ud. Dronefilmen giver også interesserede købere overblik over, hvad det er for et område, som huset ligger i. Det er en helt ny måde at tænke boligsalg, fordi man ikke længere er begrænset til at vise billeder indefra og udenfor huset. Derudover kan video også tilføje en ekstra dimension og aktivere forestillingsevnen.

Inden du får lavet en dronefilm af din virksomhed, er der nogle ting, som du selv kan forberede. Du kan sørge for, at området omkring din bolig ser pænt ud. En grund, der er fyldt med rod, ukrudt og alt muligt andet skidt, giver ikke noget godt billede af din bolig. En have og et udendørsareal, der er ryddeligt og ordentligt er derimod noget, der giver et godt indtryk af din bolig. Så er der nemlig plads til, at de potentielle købere kan forestille sig, hvordan de selv vil indrette udendørsarealet, så det passer til dem. Flere og flere ejendomsmæglere tilbyder også at lave dronefilm og har alternativt forbindelse til en virksomhed eller person, som kan tilbyde at lave en dronefilm for dig.

Det kan du selv gøre for, at din bolig er salgsklar

Udover at lave en dronefilm af din bolig, er der flere ting, du selv kan gøre for at gøre din bolig salgsklar, allerede inden du sætter din bolig til salg, får taget billeder og begynder på fremvisninger. For det første bør du altid sørge for, at dit hus er ryddeligt og rengjort. Det virker måske banalt, men det giver et godt førstehåndsindtryk og er langt mere indbydende, når man første gang kommer ind i et hus. Derudover kan du også gøre dig selv og din bolig en tjeneste ved at skille dig af med overflødige møbler og i stedet gå efter en enkel indretning. En enkel indretning får rummene til at virke større og meget mere rummelige. Når du gør din bolig salgsklar, kan du også med fordel svinge malerpenslen og give væggene en dejlig lys farve.