Pimp dit sommerhus med en luft-til-luft-varmepumpe

Er du den heldige ejer af et sommerhus, er vi først og fremmest lidt misundelige. Når vi har taget os sammen igen, vil vi gerne give dig to rigtig gode råd til, hvor og hvordan du kan optimere dit sommerhus – både ude og inde.

Læs med her og få inspiration af vidt forskellig art; både æstetisk inspiration samt yderst funktionel og besparende inspiration. Tag meget gerne din familie med på råd, så optimeringen af jeres alle sammens fristed bliver et fælles projekt.

Spar penge med en luft-til-luft-varmepumpe

Sommerhuset – eller kolonihavehuset for den sags skyld – er den sekundære bolig, og dermed er det garanteret ikke den bolig, I bor i til hverdag.  Selvom sommerhuset er et feriehus, er danskerne glade for at investere penge i huset og dets potentielt rigtig gode løsninger. Vi har fundet frem til en løsning, som både er smart, og som på sigt også vil gøre, at I sparer penge på den kedelige udgiftspost, der hedder varmeregning.

En luft-til-luft-varmepumpe er en god idé af mange årsager. Den kører først og fremmest på el, så den er mere miljøvenlig end de brændeovne, som tit og ofte står i sommerhuse landet over. Dernæst kan den både bruges til at opvarme dit sommerhus og de kolde måneder, ligesom den også kan bruges som aircondition i sommervarmen. Den fungerer ved, at den optager varmeenergien fra udeluften, hvilket den herefter omdanner til enten varm eller kold luft. Endnu en fordel ved pumpen er, at den også forbedrer indeklimaet, idet den renser luften for støv. Den er velegnet til huse på omkring 50-150 m2.

Vælger du at investere i en luft-til-luft-varmepumpe, sparer du altså penge, samtidig med at du kan sætte flueben ved indeklimaet.

Smuk stenterrasse

Nu rykker vi udenfor og giver dig vores bedste tip til den udendørs optimering af dit sommerhus. Her kan familien i høj grad være med; store som små. Det drejer sig naturligvis om terrassen. I mange sommerhusområder er der ”vild” natur lige uden for huset, og vil man gerne have, at et stykke af haven er knap så vild, er det en god idé at anlægge en terrasse. Om den skal være af sten eller træ, er naturligvis helt op til dig og familien. Vælger I en stenterrasse, skal I gøre jer selv den tjeneste at se nærmere på Skagenbeton.dk.

Skagen Beton blev etableret i 1937, og de har altså en del år på bagen, og skal du anlægge en stenterrasse, er det dem, du skal have fat i. De forhandler først og fremmest smukke sten og fliser i forskellige afskygninger, og uanset om du er til harlekinmønster eller granit, har de noget for dig.

Udover at forhandle sten og øvrige produkter til anlægningsprocessen bistår de med gode råd og vejledning; de har i og med lagt flere terrasser end dig.

En terrasse er ikke noget, man lægger ret mange gange i løbet af et liv, for gør man det ordentligt, vil den holde i rigtig mange år. Gør dig derfor den tjeneste at rådfør dig hos eksperterne, så resultatet bliver så godt som muligt.