Pynt dit hjem med tidløse designs

Dette indhold er sponsoreret 

“Room for More” er en webbaseret onlineshop, der forhandler alt til din boligindretning heriblandt møbler, interiør, objekter og brugskunst – og er skabt på baggrund af en fascination og forelskelse i kvalitet, æstetik og det gode design. Du finder brands fra både ind- og udland, der kan pynte dit hjem. Et af disse brands er egon eiermann, der i den grad repræsenterer interiør i tidløse designs. 

Universitetslektoren Egon Eiermann havde stilistisk indflydelse som arkitekt og møbeldesigner i efterkrigstidens Tyskland. Han startede konceptet med masseproducerede møbler, der opfylder internationale de standarder for funktionalitet og form. Hans værker er en milepæl i moderne møbeldesign. 

Enkelhed, funktion og geometri

Egon Eiermanns designs er kendetegnet ved enkelhed, øjeblikkelig anerkendelse af funktionen og geometri. Han er især kendt for to værker; Eiermann 1 og Eiermann 2. 

Eiermann 1 er designet som et skrivebord. Det er designet så stellet giver mere benplads på den ene side, men er samtidig ikke lige så brugbart hvis man skal sidde overfor hinanden ved et bord. Skrivebordet er med sine skrå tværstiver i stålrør et imponerende minimalistisk design, der opnår maksimal stabilitet på trods af sin reducerede materialebrug. Du kan selv vælge farven på både bordpladen og stel. 

Eiermann 2 er omvendt designet som et arbejdsbord og spisebord. Her kan du selv vælge den rette bordplade samt forskellige farver til dit stel, som er designet til at kunne sidde overfor hinanden ved bordet.

Nordisk design

Hos Room for More kan du ligeledes opleve brands og designs fra Kähler, Kay Bojesen, Holmegaard og Menu, der alle sammen har det tilfælles, at komme fra et inspirerende univers af nordisk design. Kähler er skabt i Næstved af en holstensk mand ved navn Herman Kähler, og med årenes gang er dette brand blevet mere og mere populært at have stående, især i de nordiske hjem. Kähler startede ud med at fremstille kakkelovne og køkkentøj, men fremstiller udelukkende kunstkeramik i dag. Dette indbefatter vaser, lysestager og forskelligt service såsom tallerkner, glas og bestik. I 2018 blev Kähler for alvor et varemærke. I 2010 åbnede Kählers conceptstore “Kähler and friends” i Aarhus, og herefter fulgte tre restauranter; “Kähler Spisesalon” åbnede i Frederiksbjerg, i hjertet af Aarhus i 2010, kort efter “Kähler Villa Dining” i en smuk patriciervilla i Risskov.