Sådan indretter du et funktionelt hjem

Har man en travl hverdag, med både arbejde, praktiske gøremål og børn der skal hentes, så kan det være hårdt at holde familien organiseret. Det kan derfor være svært at holde styr på organiseringen derhjemme, hvis der oftest ligger legetøj, sko og tøj overalt i huset, efter børnene har været i gang med at lege. Her er det med at finde inspiration til, hvordan man kan få sig et funktionelt hjem, hvor man kan få inkorporeret ekstra plads til kroge hvor børnene kan lege, ekstra lagerplads og opbevaring eller møbler med flere funktioner. Hvis du står og mangler nogle gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem super organiseret, så læs med her, hvor du får tre gode ideer til hvordan du kan gøre dit hjem mere funktionelt.

Sovesofa som ekstra opbevaring

Har du et legeværelse til børnene, hvor der både skal være plads til sjov og leg, og til når børnene får venner på besøg til overnatning, så kan det være en fordel at vælge en sovesofa med opbevaring. En sovesofa har dermed flere funktioner, hvor den kan bruges til overnatning, men også til opbevaring af legetøj. På den måde bliver rummet mere organiseret med en sovesofa, ved at man kan udnytte den ekstra plads til opbevaring og at man har indrettet et funktionelt rum til børnene, som har flere funktioner.

Bænk med siddeplads

Entreen i ens hjem, kan hurtig komme til at se rodet ud, hvis man har en masse sko liggende på gulvet. Her kunne man udnytte den lille entre, ved at få en bænk med opbevaringsplads til sko. På den måde får man gemt skoene af vejen, så man ikke går og falder over dem i hverdagen, når man skal ud af døren. Derudover har børnene også fået sig en siddeplads, hvor de selv kan tage deres sko på.

Få tingene væk fra gulvet

Oftest når tingene ligger på gulvet, kan det hurtigt komme til at se rodet ud. Her kan det være en god ide at få tingen væk fra gulvet og op på væggen. Væghængte møbler skaber en lethed til rummet, her får du både ekstra opbevaringsplads, men det gør det også nemmere at støvsuge, da tingene kommer væk fra gulvet. Væghængte møbler er en fleksibel og elegant løsning til et mere funktionelt hjem, hvor du kan du bruge det i alle rum, både til dine hobbyartikler, legetøj, sko og tøj.