Sådan får du mere ud af bryggerset

Generelt ses det, at flere huse i dag har et bryggers, som har mange forskellige funktioner. Alle disse funktioner er vidt forskellige, da det omhandler alt lige fra opbevaring til vask. Alle disse ting er med til at skabe en udfordring på grund af, at den bedst mulige indretning skal findes.

Brug kun en hoveddør

Ofte har ældre huse mere end en indgang, hvilket betyder, at du har mulighed for at gå ind flere steder. I stedet for at gøre brug af begge, kan det være en god ide at sløjfe hoveddøren, som ikke fører ind til bryggerset.

Mange har en tendens til at tænke, at bryggersdøren ikke er fin nok, når du får gæster på besøg, men alle plejer alligevel at gøre brug af denne. Hvis du synes, at der er en tendens til at dit bryggers virker rodet, kan du med fordel anskaffe skabe til alt overtøj samt skoskabe. Hvis du er interesseret i at finde nogle gode skoskabe, kan du klikke her.

Ved at gøre alle ovenstående får du hurtigt transformeret det ikke indbydende bryggers til et flot og enkelt bryggers, som fremstår fint.

Gode råd

  1. Få en bænk, da det giver mulighed for, at du kan sidde på den. Især i en travl hverdag, hvor du skal hjælpe børnene, kan alting virke lettere med en bænk. Ydermere har du mulighed for at bruge pladsen under bænken til opbevaring f.eks. til huer og vanter. Efter køb af bænk, kan du gå på udkig efter kurve, som passer til målene på bænken.

  2. Sørg for at placere vaskemaskinen højt op, da du har nemmere ved at klare vasketøjet, fordi det er i en god arbejdshøjde for dig.

  3. Når du skal bestemme dig for indretningen af bryggerset, kan det være en god ide at overveje muligheden for skydelåger. Skydelåger sparer dig for en masse plads, hvilket er en fordel, hvis dit bryggers ikke er verdens største.

  4. Et bryggersgulv har en tendens til hurtigt at blive beskidt og snavset grundet fodtøjet. Dette er ganske normalt, og du kan derfor gøre det lettere for dig at gøre bryggerset rent ved at vælge klinkegulv.

    Udover at vælge klinkegulv, bør du overveje muligheden for køb af måtter, som kan ligge ud i bryggerset. Måtterne er med til at tage noget af alle de ting, som slæbes med ind. Du kan herved spare en del tid på rengøringen.

  5. Vælg en dyb vask, da de giver dig muligheden for at lave flere praktiske opgaver. Du har bl.a. muligheden for at vaske sko, ordne grøntsager samt sætte børnenes tøj i blød, hvis de har spildt i børnehaven/skolen.

Når du skal indrette dit bryggers, skal du reflektere over, at rummet skal bruges til flere ting. Du bliver derfor nødt til at tænke på alt det praktiske, og søge til disse løsninger. Selvom bryggerset skal være praktisk, kan du stadig få rummet til at have en moderne indretning.