Spiseborde i rustikt træ

Dette indhold er sponsoreret

 

Spisebordet er husstandens, familiens og venners mødested. Det er her, vi nyder et godt måltid sammen og vender hele verdenssituationen. Spiseområdet er derfor også af mange kendt som hjemmets hjerte. For mange fungerer et spisebord dog ikke alene som et bord, hvor man mødes og socialiserer, men også som et hjemmekontor. Det gælder for eksempelvis studerende, der bruger mange timer ugentligt på at læse og skrive opgaver. Er du på udkig efter et nyt spisebord, kan rustikke træ spiseborde måske være svaret. 

Træborde, til ethvert hjem

Træborde er populære hos danskerne, og det giver da også en form for velvære at integrere naturlige elementer i hjemmets indretning. Samtidigt er træmøbler en påmindelse om, at vi skal passe på vores jord. Søger du et nyt spisebord til dit hjem, kan træborde i rustikt træ være en måde at få et bord af naturlige materialer, der samtidigt er helt unikt. Der findes både rustikke spiseborde i træ i klassiske rektangulære former og i runde former. Det aflange firkantede bord er godt, hvis man skal have så mange mennesker som muligt til bords. Det runde bord har den fordel, at det inviterer til samtale, da alle dem, der sidder om bordet, kan se hinanden i øjnene. 

Genbrug med sjæl

Spiseborde lavet af for eksempelvis kabeltromler, er enestående møbler til hjemmet. Hver og en kabeltromle er nemlig unik, og derfor får hvert eneste bord sit helt eget islæt og særpræg. Desuden fortæller møblerne hver sin historie, og kan medvirke til at skabe en hyggelig og autentisk atmosfære i hjemmet. Desuden foretrækker mange at integrere flere naturlige møbler og genbrugsmøbler i hjemmet. Spiseborde af kabeltromler er både genbrugsmøbler og møbler af naturligt træ på én gang. Selvom bordene er lavet af genbrugsmaterialer, er de af god kvalitet, og et rustikt spisebord i træ kan holde i adskillige år, hvis du passer godt på det. 

Et bord, som både er spiseplads og kontor

Som studerende ved du måske, hvor vigtigt det er, at et spisebord også kan fungere som et skrivebord. Skal du ud og investere i et spisebord til lejligheden, kan det være en fordel at gå efter et større bord, selvom din lejlighed er lille. Det er nemlig guld værd at have plads ved bordet under eksamensperioder, hvor man både bruger mange bøger, computer og adskillige blokke og post-its. Et stort spisebord har tilmed den fordel, at du kan ‘skubbe’ dit eksamensprojekt til side, og stadigvæk have god plads til at spise middage med en ven eller bekendt.