Klistermærker til alle behov

Du kan bruge klistermærker til alt fra organisering, pynt, branding og opmærkning af ejendele. Det er nemt at designe sine egne klistermærker online og modtage de færdige klistermærker inden for få dage – uanset om du skal bruge nogle få eller mange klistermærker.

Klistermærker til brug udendørs

Skal du bruge dine klistermærker udendørs, skal du være opmærksom på følgende, når du bestiller klistermærker.

Kan klistermærkerne tåle det danske vejr? Vind, regn og sol er alle faktorer, der slider på klistermærker, hvis ikke de har en slidstærk overflade. Vælg derfor altid klistermærker i vinyl, hvis du skal bruge klistermærker der kommer udendørs.

Brug vinylklistermærker på postkassen, haveredskaber (så kan naboen huske, hvor de kommer fra), på familiens cykler, affaldsspanden, legehuset osv.

Klistermærker til at sætte i tøj

Kender du den slags klistermærker, der kan sidde i tøj? Denne type af klistermærker har ikke en lamineret overflade og de er derfor bløde og meget fleksible. Du kan derfor ikke mærke klistermærkerne, når du sætter dem i tøjet. Klistermærker til tøj er bedst, hvis du sætter dem i et mærke inde i tøjet, fx vaskeanvisning eller størrelseslabel. Når du sætter klistermærkerne i tøjet, kan du selvfølgelig stadig vaske tøjet i vaskemaskinen. De fungerer dog bedst i det tøj, der bliver vasket ved 40 grader.

Klistermærker til flasker

Klistermærker til flasker og glas er flotte matte klistermærker. Denne type klistermærker er populære til hjemmebrygget øl, hjemmelavet saft og marmelade. Eller bare som et sjovt indslag til festen. Du kan designe klistermærkerne med billeder og din egen tekst, så de bliver personlige.

 

Klistermærker til penalhuset

Vil du gerne organisere ungernes penalhus, skal du gå efter de mindste klistermærker, minilapper. Minilapper passer perfekt på tuscher, blyanter, linealer osv. Brug også de små klistermærker på kontoret, hvis du jævnligt oplever at dine kollegaer glemmer at aflevere lånte kontorartikler tilbage.

 

Klistermærker til sutten

De færreste mødre bryder sig om at se sit barn, tage et andet barns sut. Med en minilap kan du nemt sætte navn på barnets sutter. Minilappen er et meget lille klistermærke, der kan tåle skoldning og som ikke indeholder skadelige stoffer.

 

Til-og-fra klistermærker

Design nemt klistermærker til at sætte på gaver. De flotte klistermærker er nemme at lave personlige eller med et firmalogo på årets firmajulegaver.

Klistermærker til sportsudstyret

Sportsudstyr er ofte en dyr affære og det er ærgerligt at miste det kostbare udstyr. Mange bruger derfor små klistermærker til at sætte på golfkøller, cykelhjelme, løbehjul, paddleboards, cykler og andet. Vælg klistermærker i vinyl, der kan tåle at være ude i både sol og regn – og som også tåler afvaskning.

Sæt navn på madkassen med klistermærker

Dem der har prøvet skrive navn på madkasser med en sprittusch, ved at det ofte er vasket af inden for en uge i opvaskemaskinen. Med klistermærker er det nemt og pænt at få navn på madkasser og drikkedunke og de tåler selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen. Så undgår både du og ungerne at tage en andens madpakke i det fælles køleskab.

Se det store udvalg af forskellige klistermærker her, hvor du også kan bestille klistermærker.