Overkommelige spareråd til kernefamilien

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange artikler som denne. Og ofte må vi erkende, at diverse spareråd er lettere sagt end gjort. For ens økonomi og vaner går hånd i hånd, hvilket antyder, at hvis du skal have lavet om i din økonomi, så skal du starte med dine vaner. Derfor ses det ofte, at folk fejler, når de vil forbedre deres økonomiske situation, da det kan være et svært bjerg at bestige, når man skal ændre på sine vaner samt livsstil. Derfor har vi samlet en række råd til kernefamilien, som imødekommer de rutiner og vaner, som nu engang er til stede, når man danner en familie. 

Madplan
Du er formentlig bekendt med madplaner, men måske har du ikke implementeret det endnu. Ikke desto mindre udgør mad en af de større syndere i families økonomi. Hvis du stiller dig selv spørgsmålet: “Hvad skal jeg have at spise i morgen?”, og du ikke er i stand til at svare, ja så har du alle muligheder for at spare en masse. Det er nemlig meget billigere at handle til hele ugen på en gang, og selvfølgelig spise hjemme. Hvis du er klar over, hvad du skal have at spise hver dag i ugen, bliver du ikke fristet til at tage ud og spise. En god idé er at lave en madplan om søndagen, og da købe ind til hele ugen om mandagen.

Indkøbsliste
Vi bliver ved indkøbene, da det netop er her, du har en masse at hente. I forlængelse af madplanen, kommer indkøbslisten. For når du netop har lavet den ugentlige madplan, så bør du udarbejde en indkøbsliste, som du med næb og klør bør følge. Og hvis du er i stand til at holde dig til listen, vil du også undgå impulskøbene, som begynder at indtræffe sig, når du nærmer dig kassen. Det er et spørgsmål om vilje!

 

Alternative indkøb
Som sagt er vores købemotiver og vaner tæt forbundet. Det omhandler derfor også der, hvor vi køber vores varer. Her har du også penge at hente, da der er en masse alternativer, som de fleste nok ikke har skænket en tanke. Er du for eksempel på udkig efter fødselsdagsgave, studentergave eller julegave, hvor prisskiltet i forhold til dagligdagsvarerne er sat en tand op, så kan du med fordel kigge på diverse auktioner. Du har måske ikke før hen tillagt auktioner megen værdi, men her har du virkelig en god mulighed for at gøre et scoop. Hos Campen-auktioner.dk kan du sågar sidde hjemme og byde løs på, hvad end der falder i din interesse. Således behøves du ikke tømme muldvarpen i baglommen helt og aldeles, når du vil flotte dig med en gave til et familiemedlem. Campen-auktioner.dk tilbyder derudover også auktioner b2b, hvis det skulle falde i interesse. 

Tilbudsjæger

Måske giver dette råd sig selv, men det gør ikke rådet mindre værdifuldt. For hvis du handler smart, vil det også kunne ses sidst på måneden. Du vil altid kunne spare penge, hvis du giver dig selv tid til at danne dig et overblik over, hvor du kan handle de billigste varer. Det kan godt være, at du må pendle mellem flere supermarkeder for at sikre dig ugens madplan, men det er uden tvivl utrolig økonomisk ansvarligt.