3 familieaktiviteter til efterårsferien

Efterårsferien begynder så småt at nærme sig, og det samme gør en masse muligheder for at lave noget ekstra spændende med børnene. Uanset hvor mange dage, du selv vælger at tage fri fra jobbet, kan du her finde inspiration til forskellige aktiviteter, som alle kan være gode til at gøre efterårsferien til mere og andet end blot en hverdag uden skole.

Tag ud i skoven!

Dette er nok en af de mest oplagte og populære efterårsaktiviteter overhovedet, og det er der ikke noget at sige til. Man kan nærmest sige, at efteråret er skovens årstid, for det er her, den virkelig kommer til sin ret, og nødderne og alverdens fascinerende svampe er klar til at vække vores interesse. Så kan det godt være, at træerne, i efterårsferien, ikke i lige så høj grad som nogle uger senere er iklædt den karakteristiske rød-gyldne manke, men iklædt et par gummistøvler og vandtæt tøj er der masser af natur-eventyr og røde kinder i vente!

Udforsk historien på jernbanemuseum

Der er bare noget helt særligt ved jernbaner, og hvordan de på simple skinner glider gennem landskabet, og har gjort det siden industrialiseringens spæde start. Uanset, hvor gammel eller ung, man er, er det næsten uundgåeligt ikke at blive bare en smule bjergtaget. Derfor: Tag hele familien med på tur og oplev de mange fantastisk aktiviteter for børn på Danmarks Jernbanemuseum. Undertegnede kan i hvert fald tydeligt huske, da jeg selv som børnehavebarn var med min far på jernbanemuseet og fik et sejt tog-klistermærke, som jeg stolt klistrede på min køjeseng.

Sommerhus

Hvis I ønsker at gå så all-in, som man kan indenfor landets grænser, er en tur i sommerhuset en oplagt måde at sige farvel til hverdagen og goddag til alternativet med masser af filmhygge, gåture udenfor og i det hele taget bare kvalitetstid med familien.