4 store flyder sofaer der kan samle hele familien

Få møbler er så associerede med hygge som sofaer. Sofaen er centrum for hele familiens samvær. Det er her man mødes til filmaften, til hyggeaften, her hvor der spilles kort og spises dessert. Det er det møbel der mere end noget andet kan samle hele familien – i hvert fald hvis der er plads til hele familien.

For store familier kræver store sofaer at flyde i. En rigtig flyder sofa der kan samle hele familien, er lidt af et møbel. Måske du er i på jagt efter sofaen der kan samle hele din familie, eller måske du bare gerne vil have en flyder sofa med ekstra god plads. Uanset hvad gør du klogt i at følge med, når vi giver dig 4 store, flyder sofaer.

Den alsidige

En stor flyder sofa skal helst ikke bare kunne rumme mange mennesker. Man skal kunne sidde en række forskellige steder alt efter hvilket formål sofaen har. Der skal være en god fjernsynsplads, en god læseplads, måske er en del god til at én kan sidde der, mens andre er velegnet til at man sidder to og to.

En sådan sofa er Visbys sofa med open end og chaiselong. Alt afhængigt af hvordan du stiller den, kan dens hjørner og sider give forskelligartede siddepladser. Chaiselongen er den perfekte afslapnings- og tv-plads, hvor der sagtens kan være plads til to. I open end siden kan man til gengæld sætte sig med en god bog og lignende. Alt i alt et godt, alsidigt valg.

Den stilede

Måske er alsidighed ikke det primære fokus i din sofa-jagt. Måske du hellere er på jagt efter noget der virkelig er stil over, et statement, noget der virkelig skiller sig ud. Flyde sofaer har måske et ry for at sætte komfort over stil, men sådan behøver det overhovedet ikke at være – tvært imod. Tag for eksempel en Manhattan 4 personers sofa med chaiselong.

Denne lækre sofa er indbegrebet af stil og med sit frække velour-betræk følger den, den velour-trend vi har set mange steder i boligindretning det seneste år. Desuden fås den i 6 forskellige og lækre farver, så er du typen der gerne vil sikre god farvekoordinering, er der her en masse muligheder for at få sofaen til at passe ind.

Den klassiske

Måske vil du gerne have en stilet sofa, men du vil have den lidt mere klassisk og knap så i øjenfaldende. Her er det måske ikke velour, men klassisk, sort læder der er vejen at gå. Sort læder og flydesofa, giver måske for nogen lidt dårlige associationer til alt for store og usmarte sofaer. Dette er dog langt fra den eneste udgave.

Tag for eksempel Natuzzis Editions C019 sofa med chaiselong. Sofaen er med de store hynder og den brede chaiselong utvivlsomt en flyder, men den lave profil og de elegante metalben giver den et noget lettere og langt mere stilet udtryk end lædersofaerne i vores fordomme.

Den retro

Retro-møbler har i lang tid været noget af det mest trendy du kunne have i dit hus. Over de seneste par år, har vi set genfødslen af trends fra årtier som 50’erne, 60’erne og senest særligt 70’erne. Uanset årti, så er retro-møbler et lækkert og stilet alternativ til mere almindelige møbler – også når det kommer til flyder sofa.

Tag for eksempel Rias Sofa med chaiselong. Sofaens retro-look leveres i fire forskellige farver der alle leverer et twist til de fleste stuer. Siddekomforten er også i top, polstret med polyetherskum. Dermed kan du uden problemer og i lækker komfort samle hele familien i retro-stil og måske passende sætte en retro-film på til filmaften.