5 gode tips til en weekend i familien tegn 

Findes der noget bedre end kvalitetstid med familien? I en travl hverdag, kan man hurtigt komme til at glemme tiden sammen som familie. Og den er enormt vigtig at prioritere i livet. Nogle gange skal man måske lige finde tiden til at gøre noget hyggeligt sammen som familie, også selvom det kræver noget planlægning. Hvis du eller I planlægger at holde en familieweekend sammen snart, så kan i her i artiklen finde inspiration til hvad I kan lave. Læs med her.  

 

Familie med små børn 

Der er heldigvis masser af aktiviteter for børn og familier i Danmark. I kunne eventuelt besøge et nyt sted i landet, hvor børnene aldrig har været. I kunne gøre det til en familieudflugt, hvor I kombinerer sjov og underholdning med spændende historie om destinationen i vil besøge. Vejret spiller selvfølgelig en rolle, samt årstiden. Derfor er det en god idé at planlægge ud fra dette.  

 

Familiesamling med de store børn 

Er børnene voksne og måske har deres egne familier nu, så er det en rigtig god idé at planlægge denne weekend sammen i god tid, så alle eller de fleste kan være med. Det kan være lidt sværere at få stablet sådan et arrangement på benene, men det er typisk det hele værd. I kunne eventuelt leje et stort sommerhus, hvor alle kan være samlet hele weekenden. Man kan nemt forestille sig at børnene leger inde og ude, de voksne slapper af med fjernsyn eller en god snak.  

 

Gode råd til familieweekenden 

Hvad enten turen skal være sammen med de store børn eller det er med små børn, så er det vigtigt at få pakket det rigtige til turen. Er det personlig pleje og skønhedsprodukter som man mangler så findes der heldigvis et sted, hvor man kan spare en del penge. Siden, hedder luxplus.dk som du kan læse mere om her 

 

Kreativ hygge derhjemme 

Er børnene stadig hjemmeboende, kan I også finde på spændende aktiviteter derhjemme i weekenden. Er det efterår, kan i for eksempel gå udendørs og finde flotte blade og lave noget kreativt med dem. I kunne også samle kastanjer og lave figurer med dem. Er det ved at være juletid, giver det selvfølgelig mening at lave noget juleri sammen. Hvis du mangler inspiration til kreative ting man kan lave med børnene, så kan et give mening at søge inspiration på nettet. 

 

Mad med børnene 

Madlavning eller bagning, er også et godt bud på hvad I kan lave sammen. Det kan både være sjovt, men også lærer børnene en hel masse. Og så er det en skøn måde at bruge tid sammen på, som forældre og børn. I kunne eventuelt lave lækker aftensmad, hvor børnene måske endda prøver noget helt nyt. Det kunne for eksempel være aftensmad med flere små retter, så de kan prøve forskelligt.