Adskil familie- og arbejdslivet

Som forælder i dag kender du måske til, at det kan være svært at få familie og arbejdslivet til at hænge sammen. Det at stifte en familie kan være lidt af en omvæltning, hvis du har en høj stilling på jobbet. Dog skal du i svære situationer være klar til takle enhver situation, hvor du stadig formår at få adskilt familie- og arbejdslivet.

Giv plads

Alting kan hænge sammen – det gælder, om at finde en løsning på tingene. Hvis du har en travl familie, hvor I ofte skal få alting til at gå op i en højere enhed sammen med fritid og arbejde, så er det vigtigt, at du sammen med din partner får talt ud om disse ting. I ved begge, at det er vigtigt, at I har mulighed og tid til at være sammen med jeres børn selvom det sommetider kan være hektisk, hvis der er ekstra meget at se til på arbejdet. I kan derfor tænke over følgende:

  • Accepter hinandens forskellige behov.

  • Hold styr på aktiviteter og arrangementer i hjemmet.

  • Ikke stresse over de ting, som I ikke når. Kig på alle de ting, som I når.

Hjemmefronten

Hvis du oplever, at dit arbejdsliv ikke bliver adskilt fra dit privatliv, men det smelter sammen til et. Du kan mærke, at det føles forkert at sidde ved spisebordet og arbejde hjemmefra. Hvis du mærker disse ting, er det vigtigt, at du får handlet. Det gælder om, at du handler ud fra de følelser, som du har. Før at alting går i stykker ved det hele smelter sammen til et, kan det være en god ide at kigge på Ledige erhvervslejemål i Rødovre. Hvis du f.eks. er selvstændig, og du er vant til at have hjemmet som arbejdsplads, eller har du måske spurgte dig selvom ”Skal du leje et kontorhotel?”. Ved at få din arbejdsplads ud af huset, er du sikker på ikke at gribe fat i arbejdscomputeren for at arbejde, når det reelt set er tid til hygge og nærvær med din lille familie.