Bring familien tættere sammen

Der er noget særligt over et ildsted, som fra gammel tid har været et trygt og varmt samlingssted for os mennesker. Når dagene bliver kortere, og man samles hele familien med indendørs hygge, så er pejsen i centrum. En pejs bidrager med varme og hygge, når i samles i stuen en vinteraften med en varm kop kakao, imens der bliver læst højt af en god gammel klassiker, og skæret fra ilden og lyden af en pejs der knitre, skaber den helt rigtige baggrund.

Er man så heldig, at have en pejs i udestuen, så kan det forlænge sæsonen meget. Både i det tidlige forår og i det sene efterår. Så kan man stadig glæde sig over lyset, imens pejsen varmer rummet op. Hvis ikke så vælg f.eks en Morsø brændeovn. Når først der er opvarmning, så giver det rig mulighed, for at udnytte udestuen til at have et bord stående, hvor man eksempelvis sammen kan lægge et stort puslespil, lave kastanjedyr, male eller så karse – kun fantasien sætter grænser.

Aftal at udestuen er familierummet. Når ilden brager i pejsen inde i stuen, så læg Ipads og computere væk og find et godt brætspil frem, som hele familien kan samles om. Det giver rigtig nærhed og kvalitetstid. Eller tænd op i pejsen på en almindelig hverdag, hvor du hjælper dine børn med lektierne, for det er rart at sidde lunt og godt. Derudover kan den også blive tændt en vinter aften med en kop the og et tæppe, for selvforkælelsen skal der også ligges vægt på.

Hvis i endnu ikke har en pejs, så tjek udvalget hos en af Pejsen.com’s pejsecentre. De har et stort udvalg af kvalitetspejse, der også er miljøvenlige, og ved køb i web-shoppen får du hurtig levering, behjælpelig support og billig fragt.