Computer og lignende er efterhånden families bedste ven

Selvom man generelt set kalder hunden for menneskets bedste ven, så må vi nok alle sammen krybe til korset og bekende, at computeren, og alt forbundet med den, nok har taget førerpladsen.

 

Alt fra stationær computer, bærbar, tablet, smartphone og diverse smarte gadgets er alle sammen med os dagligt, og vi kunne ikke forestille os et liv uden dem.

 

Omvendt kan man sige, at vi af og til også hader dem, fordi jo egentlig er blevet afhængige af dem. Måske er det for nogle en dårlig ting, hvis det tager overhånd. På den anden side kommer vi ikke udenom, at teknologierne hjælper os med et smartere, nemmere og ofte mere effektivt liv.

 

Derfor er det også rigtig irriterende, hvis det ikke virker. Især ens computer eller tablet betyder meget. For mange personer er en tablet faktisk blevet til computeren nu, hvor alt fra netbank til kommunikation med familien bliver sørget for.

 

Derudover kan man nærmest ikke finde nogen, som ikke har en computer, de er afhængige af.

 

Hvis uheldet er ude kan man for eksempel søge efter computer reparation eller for den sags skyld tablet reparation. Dog vil man gerne undgå den situation, da det jo egentlig bare skal virke.

 

Heldigvis kan du gøre meget for, at dine computer dimser holder i længere tid:

 • Sørg for ikke at udpine batteriet
  Hvis du sørger for, at dit batteri altid er mellem 30% og 90% ladning, kan det være med til at forlænge levetiden. Batteriet er nemlig ofte ét af de største problemer.

 • Hav altid minimum 20% ekstra lagringsplads tilgængelig.
  Det sørger nemlig for ikke at udpine din SSD, hvilket typisk er det, som bruges i nyeste bærbare computere og tablets

 • Installér kun apps, du stoler på

 • Brug et cover til at beskytte glas med videre
  Supplér eventuelt med et panserglas til selve skærmen.

 • Rengør skærmen med en fiberklud løbende

 

Gør du ovenstående, vil du se, at den holder i så lang tid som overhovedet mulig. Desværre er det ofte batteriet og lagringsenheden, som begrænser dig og enten gør din enhed langsom en lignende.