Corona-tiden er højsæson for skilsmisser

Corona har været skyld i mange prøvelser, og et af dem er parforholdet på prøve. Vi er ganske enkelt ikke vant til en hverdag, hvor vi konstant er sammen, nu når arbejde, fritidsinteresser og vennebesøg pludseligt er taget ud af ligningen. De fleste har et grundlæggende behov for at kunne være dem selv hver eneste dag, og uanset hvem man er sammen med, er man aldrig helt sig selv på den måde, man har mulighed for, når man er helt alene for sig selv i eget selskab.

Derfor står en øget mængde af par over for en mulig skilsmisse i disse tider, selvom man skulle tro, at corona var nok i sig selv. Det kan være en pludselig flodbølge af tanker og følelser, der vælter hverdagen.

Hvordan gør I sammen processen lettest?

En skilsmisse er altid lettest, hvis I begge er fundamentalt enige om, at I ikke skal være sammen. Det betyder ikke, at det ikke kan være hårdt, men hvis I begge mærker den samme grundlæggende følelse af, ikke at skulle være sammen, er det altid lettere at planlægge praktisk ud fra dette.

Det er dog lettere sagt end gjort, og der kan hurtigt opstå kontroverser og uenigheder, når I skal finde ud af, hvordan jeres fælles liv pludseligt skal deles op. I skal tage stilling til en masse praktisk, når I skal skilles. Men I skal også have styr på juridiske gøremål – især hvis I også har fx fælles økonomi.

Her kan du få hjælp fra AvokathusetBredgade.dk, hvor specialister i sager om skilsmisse kan hjælpe jer hurtigt videre. Det er både hjælp til de mere praktiske omkringliggende ting, i forhold til det juridiske, regler og aftaler. Men det er også i forhold til jer, og hvordan I sammen kan komme videre allermest konstruktivt – også hvis i fx har børn.

Få hjælp via rådgivning

Det kan virke som noget, du ikke i første omgang har overvejet, og som du slet ikke vidste, at du havde brug for. Men det er en god idé at få hjælp via rådgivning. Her får du et personligt møde, hvor du får rådgivning til en god og lav pris, hvor en skilsmisseadvokat sætter sig ind i lige netop din personlige situation. En skilsmisse er nemlig ikke bare en skilsmisse, og derfor er dine behov i fokus.

Du får altså hjælp til både det praktiske, økonomiske og juridiske i forhold til dine omstændigheder, og hvordan du lettest og bedst muligt kan komme videre.