Den aktive families perfekte weekend

Snart weekend. Du og familien har længe snakket om at lave noget sammen. Normalt bliver det ikke til andet end et par gåture i skoven, hvis ikke dagen bruges foran fjernsynet. Børnene har trods alt en vennekreds, der skal passes. Det er for det meste kun i ferierne, I virkelig har tid til at lave noget aktivt som at sejle om kap i kano eller tage på vandretur.

I har derfor besluttet jer for, at bruge weekenden på at drøne om kap på jeres nye elektriske Trek Rail mountainbikes. Børnene glæder sig.

Find den rigtige skov

I de fleste danske skove findes der stier beregnet til mountainbikes. Et hurtigt kig på nettet viser dig, hvor du kan finde disse skove. For det går ikke at køre på heste- og gåstier. 

Du finder en skov tæt på. Stor nok til at få en god tur ud af jeres nye Trek Rail cykler. Alt udstyret pakkes ind i bilen, cyklerne på taget. Så går turen ellers til skoven. Hele vejen derud går spændingerne gennem luften. Heldigvis gode og positive spændinger. I gør det ikke kun for at holde jer i form. I gør det, fordi det er sjovt. 

Skoven omringer jer, da bilen triller ind på parkeringspladsen. Fuglene kvidrer og et sted imellem træerne pruster en hest. Du trækker Trek Rail cyklerne ned fra taget, mens manden hjælper børnene med at få sikkerhedsudstyret på. Træerne bukker i vinden og byder jer velkommen. Fra nu af handler det om at få gang i pedalerne og se, hvad den elektroniske mountainbike kan holde til.

Skoven er jeres legeplads

Det at suse gennem skoven kan noget. Intet slår den følelse, du får, når du hjuler afsted på de mudrede stier og flyver ned ad bakkerne med en kildrende fornemmelse i maven. Du er et med naturen og alle dens elementer. Adrenalinen pumper, mens du undgår det ene træ efter det andet.

Med en Trek Rail cykel kan du virkelig koncentrere dig om konkurrencen. Da den er elektronisk, behøver du nemlig ikke bekymre dig om, at benene svækker lige med det samme. Alle i familien får en fair chance for at vinde, hvilket kun øger glæden og lysten til at tage en omgang mere. Før I ved af det, er I drønet gennem skoven ti gange uden at lægge mærke til det, da Trek Rail cyklen forcerer enhver forhindring og ethvert terræn uden nogle problemer.

Efter sådan en tur kan I spise en god middag og tilbringe aftenen foran fjernsynet med god samvittighed.