Den professionelle webshopløsning til alle seriøse virksomheder

Alle virksomheder, der beskæftiger sig med enten B2B- eller B2C handel, har behov for en professionel webshop, hvor dine kunder kan finde og købe dine produkter på nem og sikker vis.

Mere og mere af den daglige handel foregår nemlig i dag online, og der er derfor ikke nogen vej udenom at have en god webshop, hvis du som seriøs virksomhed gerne vil holde dig inden i varmen og skabe de bedste betingelser for et godt salg.

En webshop er dog mere end bare et sted på nettet, hvor dine kunder kan se og købe dine varer eller services. Den moderne virksomhed stiller nemlig mange forskellige krav til funktionerne i en webshop, og det er vigtigt, at du har mulighed for bl.a. at lave kundespecifikke priser og så videre.

Derfor kan den seriøse virksomhed ikke bare vælge hvilken som helst webshopudbyder. Hvis du stiller komplekse krav til funktionerne i din webshop, kan du derfor med fordel vælge en Magento webshopplatform, der giver dig en af markedets mest professionelle løsninger.

Derfor skal du vælge en Magento webshopplatform

Når mere og mere handel rykker over på de online platforme, stiller det også større og større krav til din webshop.

Webshoppen er således ikke bare et sted for simpelt salg af varer. Både virksomheder og forbrugere stille krav til bl.a. forskellige betalingsløsninger, hvilket er en god grund til at vælge Magento, da du her får mulighed for at integrere eksempelvis Paypal med din webshop.

Som moderne virksomhed har du sikkert også en kompliceret rabatstruktur, som det er vigtigt, at din webshop kan understøtte. Ved at vælge en Magento webshop får du mulighed for at lave komplicerede rabatstrukturer, som understøtter din salgsstrategi i virksomheden.

Med Magento får du også en nem måde at styre lagerbeholdningen på, da webshoppen altid vil opdatere lagerbeholdningen i forhold til, hvor mange eksemplarer af de forskellige produkter, der bliver solgt via webshoppen.

Magento giver dig således et væld af gode muligheder for at drive din virksomhed på en smartere og mere effektiv måde, hvilket vil gøre din virksomhed klar til en ny æra af onlinesalg.

Med en Magento webshop får du desuden:

  • Mulighed for at lave kundespecifikke produktkategorier og priser

  • Mulighed for at give dine kunder en nem og hurtig bestillingsproces ved bestilling gennem bl.a. varenummer

  • Mulighed for kundelogin hvor du kan give dine kunder forskellige roller og tilladelser

  • Mulighed for at tillade dine kunder at købe flere produktstørrelser på samme tid

  • Mulighed for at integrere din webshop med andre IT-systemer. På den måde kan data i din virksomhed frit fylde mellem forskellige systemer

Magento er den mest brugte webshop i verden, og du får derfor en samarbejdspartner, som har stor erfaring med at levere professionelle webshopløsninger til store virksomheder.

Derfor er Magento også den webshop med allerflest funktioner, mens Magentos store popularitet også betyder, at der er udviklet mere end 2000 udvidelsesmoduler til webshoppen. Du får således en webshop med alle de funktioner og muligheder, som du overhovedet kan tænke dig.