Optimér din webshop med outsourcing af lager

Når du vælger at outsource din webshops lager til et lagerhotel, kan du fokusere på andre vigtige områder i din forretning. Hos Lagerhotel24 sørger de for alt fra varemodtagelse og lagerstyring til distribution til returnering af ordrer. Læs mere her om mulighederne for at optimere din webshop ved at outsource dit lager til et pakkehotel.

Lagerhotel med fuld integration

Når du skal vælge lagerhotel til din webshop, er det vigtigt at finde et, som kan integreres fuldstændigt med jeres forretning. Dette gør de hos Lagerhotel24. De har mange års erfaring med lagerstyring for webshops, og de kan integrere løsningerne fuldt ud med jeres eksisterende systemer, så du kan trygt overlade lageropgaven til dem frem for selv at slås med lagerstyring, pluk og pak, afsendelse af ordrer samt modtagelse af returforsendelser.

Hvad betyder fuld integration?

Meget forenklet betyder det, at din webshop og pakkehotellets lagerstyringsprogrammer kan “snakke sammen”. Et lagerhotel, der kan integreres fuldstændig med din webshop og lagerstyring, vil sige, at webshoppen automatisk opdaterer sig selv i forhold til de varer, I har på lager. Integrationen betyder også, at lagerhotellet får direkte besked, når der kommer en ordre på din webshop, så selvom du altid kan følge med i, hvad der sker på dit lager og din webshop, behøver du ikke foretage dig noget – lagerhotellet tager sig af ordrepakning og afsendelse. Du behøver således ikke tænke på noget som helst, men kan fokusere på andre vigtige aspekter af din virksomhed.

Hvad er lagerstyring?

Lagerstyring er et begreb, der dækker over mange forskellige aspekter af lageret i en virksomhed. Det omfatter blandt andet indkøb af varer, lagerhåndtering og lageroptimering, så lageret fungerer så effektivt som muligt. Lagerstyring er en meget vigtig del af enhver virksomhed, da lageret er et af de steder, hvor der ofte sker fejl, og hvor du let kan miste overblikket over, hvad der faktisk er på dit lager. Det undgår du ved at outsource dit webshoplager til et lagerhotel.