Derfor skal du holde ferie i Danmark med familien

Går du med tanker om at tage familien med på ferie i år, men er du i tvivl om, hvor ferien skal gå hen? Flere og flere familier vælger at afholde familieferie i Danmark – men hvordan kan det egentlig være, at Danmark vinder til fordel for eksempelvis en skiferie eller en tur til sydens sol? Det kan du blive meget klogere i det følgende.

Danmark har mere at byde på, end du tror

Når man bor i Danmark, kan det være svært at forestille sig at skulle være turist i eget land. Men Danmark har faktisk rigtig mange unikke perler og historiske skatte at byde på. Det giver dine børn mulighed for at lære noget omkring Danmarks historie, se naturen og opleve nogle af de sjove og spændende seværdigheder rundt omkring i landet. I kan eksempelvis holde ferie i nordjylland og planlægge et visit i Skagen. Der er også mulighed for en tur til storbyen København.

Du slipper for lange rejsetider

Der er ikke noget værre end timelange køer på den tyske motorvejsstrækning. Desuden kan du ikke komme udenom lange rejsetider, hvis du vil på ferie et andet sted end Danmark. Det kan være problematisk med små børn, der kan blive ret så hysteriske og knap så sjove at have med i bil, tog eller fly. Af netop denne grund er der mange familier, der vælger at holde ferie i Danmark.

Du har mulighed for at spare penge

En rejse sydpå i sommerferien kan hurtigt koste flere tusinde kroner. Det gælder ligeledes for andre former for udenlandsferie, da der både skal betales for transport, hotel, mad og lignende. Holder du ferie i Danmark, kan du altså spare penge på netop dette. Du kan i stedet bruge pengene på seværdigheder og oplevelser, som bringer jer tættere sammen som familie og gør ferien sjovere for alle mand.