Er familielivets hverdag stressende? Tag en pause fra den

Har der været en fortravlet og anspændt stemning i hjemmet på det seneste, fordi I alle egentlig har brug for et afbræk for hverdagen, er der ikke noget galt i at lytte til jer selv og tage på ferie eller lave noget andet sammen med hinanden for at ændre på situationen. Her kommer et par forslag til, hvor turen kan gå hen.

Costa del sol

Hvis I virkelig har brug for at komme helt ned i puls og langt væk hjemme fra hverdagen, kan I tage sydpå, eksempelvis til costa del sol i et par uger. Dette vil ikke kunne stresse jer, så snart I er landet dernede. Det vil lette stemningen, og I vil atter kunne nyde hinandens selskab uden at hvad hverdagsdilemmaer og hverdagens deadlines, der blander sig i idyllen. En ferie til costa del sol kan være svær at klage over – det kræver bare, at I sparer op i god tid, så budgettet ikke står i vejen for drømmen.

Forlystelsesparkovernatning

I behøver ikke nødvendigvis at drage helt til costa del sol, hvis I har små børn i familien, der lige så gerne vil overnatte i en forlystelsespark såsom Legoland. Det vil på samme måde være vanskeligt at ødelægge en sådan tur med negativ stemning, for der ikke noget, der kan bidrage til en positiv stemning, som forlystelser og kollektiv morskab kan. Det er hyggeligt, og kan bringe hele familien tættere sammen.

Hovedingrediensen er samvær

Det skal ikke absolut være en tur eller rejse på flere dage eller sågar uger, der kan bringe familien på ret køl igen. Det kan sagtens være, at det eneste, det kræver, i bund og grund er en weekend i hinandens selskab eller en endagstur til Vesterhavet eller lignende. Det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, for det vigtigste er, at I tilbringer tid sammen.