Få frisk luft med familien på en smart ladcykel

Dette indhold er sponsoreret og lavet i samarbejde med Babboe.

Flere og flere er begyndt at erhverve sig ladcykler, og cyklerne er da også rigtig smarte at køre på. Uanset om du har en stor eller lille familie, eller du bare gerne vil have en cykel, der kan transportere masser af sager rundt, er en ladcykel en perfekt cykel for dig. Det er vigtigt at komme ud at få frisk luft hver eneste dag, og i den anledning er en ladcykel rigtig god for hele familien. Børnene kan sidde foran i en ladcykel, og de vil synes, at det er hyleskægt at blive transporteret rundt i cyklen. Det behøver ikke kun at være i forbindelse med en søndagstur med familien.

Der er mange forskellige slags ladcykler. Der er nogle med to hjul, hvor der sidder ét på hver side af ladet, men der er også en model, hvor der er ét hjul foran. Hvis du har en større familie, kan du med fordel erhverve dig en model med tre hjul. Ellers kan en ladcykel, der er beregnet til seks personer, være ideel til den store børnefamilie. De forskellige typer af ladcykler er blevet testes, og de har fået 5/5 i alle kategorier. Hvis du er interesseret i testresultaterne, bør du læse mere i en ladcykel test.

Cyklerne er blevet testet på et par forskellige parametre. Blandt andet parametre, der vedrører vedligeholdelse, sikkerhed, antal hjul, test af bremser og ladcykler til erhverv. Eftersom cyklerne har fået fem ud af fem i alle kategorier, kan du vide dig sikker på cyklernes sikkerhed, når du sidder på en af de sjove og smarte, nye ladcykler. Frisk luft løfter dagen, og det er en fed familieaktivitet at tage en tur rundt på cyklen. Du behøver ikke at komme langt, da det er sjovt nok i sig selv at sidde på cyklen, og den er perfekt til en picnic eller lignende, fordi du nemt kan pakke det hele ét sted.

Hvorfor anskaffe sig en ladcykel?

En ladcykel er faktisk blevet et populært valg for mange, der ønsker et grønt alternativ til bilen. Det er nemlig ret praktisk at hente børnene i en ladcykel, hvor de kan sidde og få en smule frisk luft. En anden fordel ved at benytte en ladcykel er, at du ikke behøver at tage i træningscenteret så ofte, fordi du faktisk får en god mængde træning på cyklen – og så er det også en hel del sjovere at cykle rundt i det dejlige, danske land, end det er at sidde stille på en stationær motionscykel.

Men du behøver ikke at trampe rundt med børnene. Det kan være, at du bor et sted med mange bakker. Så kan det hurtigt blive hårdt med et par børn i ladet. I så fald kan du overveje at anskaffe dig en el-ladcykel, som kan transportere dig og børnene rundt uden besvær. Mange vælger at smutte forbi indkøbscenteret på vejen hjem, og det er utroligt nemt at få handlet ind til ugen, når man alligevel har et lad, hvori man kan opbevare sine ting på vejen hjem.