Få hjælp til at komme gennem stress

Er hverdagen ved at ramle, og er det svært at få alting til at hænge sammen? Måske du døjer med stresssymptomer. Det kan være enormt begrænsende hele tiden at mangle overskud og energi, og det kan påvirke selv basale hverdagsgøremål. Der er heldigvis mennesker, der sidder klar til at hjælpe dig. I Vejle har du mulighed for at få professionel stresscoaching, hvor du kan blive bekendt med forskellige værktøjer, der kan hjælpe dig på vej i den rigtige retning. Læs mere her.

Coachen du vil møde er uddannet til at kunne håndtere den situation, du står i, og har blandt andet en masteruddannelse i stress management, der giver en baggrundsviden og en evne til at hjælpe dig på vej med dine egne kvaliteter, som du skal lære at bruge på nye måder. Coachen har personlig erfaring og kan derfor sætte sig i dit sted, hvilket du formentlig vil finde rart, da du kan føle dig forstået.

Forløb tilrettelagt til dig

Der tilbydes et stresshåndteringsforløb kaldet IronMind, hvor du får en række værktøjer og planer, du skal følge, så du kan komme tilbage til en almindelig hverdag uden stress igen. Fokus ligger på, at dit eget sind og krop er stærk, og at du skal udnytte de ressourcer, du har. Det er ikke psykologhjælp men et alternativ til dig, der søger andre veje at komme stresssymptomerne til livs på.

Du vil selv få stor indflydelse på forløbet, hvor du skal sætte egne mål baseret på dine erfaringer. Det er vigtigt, du selv holder dig kørende, men med coachens hjælp kan du få det skub i den rigtige retning, der er brug for, for det kan være enormt svært at motivere sig selv ellers. Der er et generelt mål om at begrænse antallet af stressramte blandt hele befolkningen, et tal der ellers blot stiger og stiger.