Familie, pas på solens skadelige stråler .. brug bb cream

BB cream er en type kosmetik, der indeholder hudplejefordele, ud over at dække urenheder, udjævne hudtonen og skjule rynker. Den påføres normalt med fingerspidserne eller fingrene og kan bæres alene eller under makeup. Hvad mange ikke ved er at en bb cream, kan bruges af hele familien.

Der findes mange forskellige typer BB-cremer på markedet, men de giver generelt alle de samme fordele. Disse fordele omfatter hydrering, SPF-beskyttelse og dækning af pletter og andre ufuldkommenheder.

Når du vælger en BB-creme, er det vigtigt at vælge en, der passer til din hudtype. Hvis du har tør hud, skal du kigge efter en BB-creme, der indeholder fugtgivende ingredienser som glycerin eller hyaluronsyre. Den største udfordring som familie, er at i kan have forskellige hudtyper og det betyder også at i skal have forskellige bb creams.

Heldigvis er det ofte sådan, at man har nogenlunde samme hudtype, i sin nære familie og ofte er den identisk. Det gør det meget nemmere at vælge en bb cream. Vælg en bb cream med en SPF på mindst 30 for at opnå den bedste beskyttelse mod solens skadelige stråler

Bb-cremen bør også indeholde aktive ingredienser som zinkoxid eller titandioxid, som giver en fremragende dækning, samtidig med at huden stadig kan ånde.

Mange BB-cremer indeholder også antioxidanter som C-vitamin eller grøn te-ekstrakt, som kan hjælpe med at beskytte huden mod miljøskader.

Så når du er ude i solen, skal du sørge for at smøre dig ind i en bb-creme for at beskytte din hud! Du kan se en liste over de mest populære bb cream i test her.