Familielivet handler i stor grad om parforholdet

Selvom I har fået den helt igennem fantastiske titel at blive kaldt mor og far, så er det vigtigt at i stadig husker hinanden. Jeres familieliv afspejler og afhænger i høj grad af jeres indbyrdes relation. Har I et godt parforhold og er glade og lykkelige, så vil det også smitte af på jeres børn og familiedynamikken generelt. Det er vigtigt, hvis I vil holde gnisten i live, at I husker på, hvad I var før I blev forældre. Det lyder måske helt modsatrettet, men det er ikke meget fokus på romantik og parforhold, når der også er et familieliv. Derfor er det vigtigt, at I husker den tid, hvor der ikke var fokus på andet. Bliv klogere på hvordan gnisten holdes i live her.

Sådan kan I som par få tid til hinanden

Det er selvfølgelig vigtigt at familielivet skal være i fokus og at i som par kan have fokus på hinanden også selvom I er mor og far. Når det er sagt, så er det stadig rart at have en aften eller et par timer, hvor I ikke skal have fokus på børn, babyer og bleer og bare kan have fokus på hinanden og kærligheden. Det er fedt at kunne finde babysitter til de små og få en date aften enten med en god middag uden spaghetti på tøjet eller på at lave ting, som man normalt ikke kan gøre når børnene er der. Er det ikke en mulighed for jer, så kan I bruge de små stunder sammen. Det kan være morgentimerne i weekenderne eller om aftenen, når de små er lagt i seng, men hvad skal man så lave?

Aktiviteter I kan lave sammen som par

Det kan være svært at finde ud af, hvad i kan lave sammen og tit kan det også være svært at finde overskuddet til det. Her kan det være en god idé at spille sammen online. Vil I gøre det endnu lettere for jer selv, så kan I se på, hvad i har af muligheder for bookmakers. Dette er en fælles aktivitet I kan lave sammen, som ikke kræver det store af nogle af jer – heller ikke overskudsmæssigt. Samtidig med det er det en fælles aktivitet, som I kan hygge jer over i ro og mag, og det skaber en samhørighed på en anden måde end fjernsynet gør. Det er én af fordelene, som er værd at fremhæve.