Gode forslag til familieferien

Er du i gang med at planlægge den næste familieferie? Eller trænger I bare til at komme lidt væk fra den travle hverdag?

Ferie behøves ikke nødvendigvis koste mange penge, og være noget, som man sparer op til i flere år. Hvis du bliver hjemme i Danmark, og ikke krydser landets grænser, så er der allerede dér en masse penge at spare.

Fantastiske naturoplevelser
Danmark rummer en masse fantastisk natur, som er værd at udforske. Dette er uanset om turen går til Jylland, Fyn, Sjælland eller en af de mange fantastiske øer.

Området omkring Hvidovre har en masse skøn natur. De har blandt andet nogle skønne strande og lystbådehavnen, som man kan udnytte om sommeren. Derudover er der også forskellige parker rundt omkring, hvor man slå sig ned på en picnickurv eller finde kastanjer og svampe om efteråret. Hold dig opdateret omkring naturen og byen på Hvidovre netavis.

Drag afsted på cykeltur

En cykeltur er den oplagte mulighed for at få set store dele af Danmark. Børnene kan sagtens være med på cykelturen, hvis man skærer ruten ud i forskellige etaper, hvor alle kan være med.

Ikke nok med at I får set store dele af Danmark, så får I også en masse motion og frisk luft. På de aktive ferier kommunikerer man også mere med hinanden, da det er nødvendigt for at få til at lykkes. Man lærer hinandens stærke og svage sider, og bliver meget tættere som familie.

Cykelferien kræver dog en smule forberedelse. Først og fremmest skal I finde frem til en god rute. Det kan anbefales at cykle langs de danske kyster, som byder på en fantastisk natur – vær dog opmærksom på, at vinden kan være en smule stærkere ved kyststrækningerne.

Derudover skal man have pakket alt udstyret, og dette skal helst være nedpakket praktisk, så det hverken vejer eller fylder for meget.