Nyd en skøn familiedag i skoven

Der er mange, der bruger store summer af penge, når det er tid til, at hele familien skal hygge sig. Det betyder, at der måske ikke ofte er råd til nogle skønne ture – og det er ærgerligt. Det er nemlig tiden med familien, der er vigtigst, og derfor er der her tale om noget, som vi altid bør prioritere at have både råd og tid til.

Heldigvis er der derfor en lang række mere eller mindre gratis muligheder, du kan nyde sammen med din familie. Det handler bare om at opdage de ting, der byder sig, når I træder ud over jeres eget dørtrin. Det kan for eksempel være en skøn dag i skoven.

Derfor bør I besøge Rold Skov i Nordjylland

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig nær Rebild. Her finder du nemlig en af Danmarks største og smukkeste skove – nemlig Rold Skov.

Her har du rig mulighed for at nyde en eventyrlig dag med hele familien. I bør derfor pakke en god madkurv, finde det tykke tæppe frem og drage afsted på en tur, hvor det kun er naturen, den friske luft og fuglefløjt der præger.

Sådan kan I få tiden til at gå

Det kan også være en fordel at gøre dagen ekstra spændende ved at tage nogle materialer med, så I kan tegne. På den måde kan I finde et godt spot i skoven og forsøge at tegne det, som I ser. Det er noget, der kan aktivere både børn og voksne i længere tid.

Pak også gerne noget udendørs legetøj, som børnene kan give sig i kast med i den fantasifulde skov, mens I som forældre bare læner jer tilbage og nyder børnenes leg og grin.