Ønsker du at bruge mere tid ude i naturen med din familie?

Naturen er måske et sted, hvor du altid har fundet ro, og du føler også, at i plejede at bruge meget tid udenfor engang. Men tingene ændrer sig, og interessen for naturen kan også være ændret hos din familie. Du elsker den måske stadig, og du ønsker, at i skal være mere ude i den, fordi det også bringer glæde. Dine børn elsker måske bare at sidde foran deres computere, og det føler du også, at der skal være tid til. Men du føler også, at der kan blive mere tid til familieaktiviteter udenfor. Her vil vi give dig et par råd til, hvordan det kan lade sig gøre.

Skab sjove rammer

Et sted, hvor du kunne forsøge at starte, er ved at bidrage med nogle sjove idéer, så de får lyst til at komme med ud. Altså at du motiverer dem til det på forskellige måder. Har de nogle cykler, som de er glade for? Er de for små til dem? Alle disse overvejelser er gode at have. Herre racercykel kan f.eks. godt få nogle af drengene ud sikkert, og så kan det være en god idé at foreslå ting, som du ved, at de godt kan lide at lave. Det kan være en cykeltur ned til havnen eller noget andet hyggeligt.

Børnene kan vælge aktivitet

Der er nogle børn, der bare virkelig ikke vil ud, og det kan være en stor udfordring at få dem til det. Derfor kan det være en idé, at du måske lægger den op til dem, og at de kan få lov til at vælge en aktivitet, som du synes, at i skal kaste jer ud i udenfor. Herved lader du dem bestemme noget, og så kan det være, at de kommer på en god idé til jeres aktivitet.