Problemer i familien? – Hvad kan det skyldes?

Det er ikke unormalt at der er et problem i de fleste familier, men oftest vides det ikke hvad problemet skyldes. Familier kan skændes, der kan være indbyrdes slåskampe, nedbrudte dage, og dage hvor der bare ikke er overskud til noget. Måske skyldes det stress, eller længerevarende sygdomsforløb, det kan man aldrig vide, men et eller andet er galt. Det er dog normalt med konflikter engang imellem men ikke hele tiden.

Stress i familier

Stress i familier er heller ikke unormalt, det sker faktisk tit. Hvis en person i familien har stress, kan lunten være kort, og problemer i familien skabes. Det er bare ikke altid den bedste løsning med konflikter, da det oftest kan give et længerevarende sygdomsforløb, end der burde være nødvendigt. Og det skal man helst ikke ud i, det bedste ville være ro til den som har stress, og en familie der bakker op frem for at skabe konflikter, og mere bøvl end nødvendigt.

Det er svært i familier med en stressramt at kunne skabe overskud i familien. Det er noget af det der giver bøvl i en familie, og det er også svært at få hverdagen til at hænge sammen. Du kan med fordel få fat i en vejleder eller coach for den sags skyld til dig og din familie for at skabe et bedre samvær i hjemmet.

Rådgivning og vejledning

Du kan med fordel få fat i en stresscoach og få den vejledning der er behov for i din/jeres familie. Du kan skabe gode relationer, og slippe stressen fra hverdagen. Det en stresscoach kan hjælpe dig og din familie med er at forstå stress, og få familien til at få nogle opgaver, så det ikke bliver stresset for de pårørende, og give en forståelse for den trælse ”sygdom”.