Sjove ting du kan lave med familien

Nogle gange går tingene i hverdagen stærkt, og det er nok ikke altid, at man får tilbragt så meget tid med familien, som man gerne vil. Det kan være svært at finde tiden, når man selv arbejder og børnene går i skole. Hvis du gerne vil have mere tid med familien, kan i aftale at én dag om ugen bruger i sammen – det kan både være en hverdag, men også lørdag eller søndag.

Når i først har den aftale, bliver det nemmere at tilrettelægge alt andet derefter. I kan eventuelt finde på nogle sjove ting, som i kan lave sammen på denne dag. Det kunne være noget som at tage i escape room. Læs mere om escape room og escape games her.

Familiemiddag hver uge

Hvis du har ældre børn, så ved du nok godt, at det ikke lige er altid, at hele familien er samlet til aftensmaden. Tit er de måske ude med vennerne eller lignende. Det kan derfor være, at man ikke kommer til at have særlig mange dage, hvor man alle sammen spiser sammen.

Prøv derfor at aftale en bestemt dag i ugen, hvor alle skal være hjemme, så i kan spise sammen. Selvom det ikke virker som noget stort bare at spise aftensmad sammen, så kan det være rart lige at sidde rundt om bordet med hinanden, og snakke om, hvordan dagen er gået.

Tag på tur

En ting der virkelig får familien tættere sammen, og når man er på tur og får nogle nye oplevelser sammen. Alt efter årstiden kan i tage ud og se nogle ting. Hvis det er sommer, kan i tage en tur på stranden. Det kan også være, at i skal en tur i en forlystelsespark. På den måde tilbringer i mere tid sammen, mens i bare hygger jer.