Start en familiedrevet virksomhed

Overvejer dig og din familie at starte en virksomhed sammen? Det er der flere fordele ved. Der er dog flere ting, I skal overveje, inden I kommer alt for godt i gang. Der er nemlig mange ting, I skal være enige om.

I dette indlæg har vi samlet nogle af de aspekter, I skal omkring, hvis I ønsker at starte en familiedrevet virksomhed. Du kan læse mere om:

  • Forventningsafstem fra begyndelsen.
  • Skal det være fysisk eller online handel?
  • Se mulighederne med Amazon.

Forventningsafstem fra begyndelsen

Hvis I har et ønske om at starte en virksomhed sammen, er der mange ting, I skal overveje. Det er ikke bare lige at starte fra den ene dag til den anden. Når I er flere om det, er det vigtigt, at I får taget nogle af de knap så sjove samtaler.

I er nødt til at være sikre på, hvad det er, I forventer af hinanden. I skal få afgjort, hvad formålet med denne virksomhed er. Derudover skal I finde ud af, hvad I forventer af hinanden.

Ved at have forventningsafstemt fra begyndelsen er der ikke nogen overraskelser senere hen. Derudover kan I også hjælpe hinanden med at overholde de aftaler, I har indgået til at starte med.

Skal det være fysisk eller online handel?

Når I har det på plads, skal I gøre jer nogle basale overvejelser om, hvad det er for en type virksomhed, I ønsker. Hvad vil I gerne sælge? Der findes mange forskellige produkter og ydelser, som kan sælges. Det er derfor svært at finde på noget nyt.

Den bedste situation er selvfølgelig, hvis I allerede har en idé, når I går i gang med overvejelserne om at ville starte en virksomhed.

Skal I sælge et fysisk produkt, skal I finde ud af, om I vil sælge det i fysiske butikker eller via en webshop. I kan også vælge begge dele. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved fysiske og online handelssteder. Overvej derfor nøje, hvad der er bedst for jeres virksomhed.

Se mulighederne med Amazon

Vil I sælge et fysisk produkt, kan det være en god idé at overveje Amazon. Amazon er en salgsportal, som allerede er til stede nærmest verden over. Snart bliver Amazon også introduceret på det danske marked.

Hvis I allerede nu overvejer Amazon, kan I komme et skridt foran de andre. Det kan derfor være en god idé at undersøge mulighederne med Amazon. Der er nemlig en masse potentiale at hente, hvis det bliver gjort rigtigt.