Ting du kan lave med din familie i haven

Det er ikke noget så dejligt som at rende rundt med ens familie i bagende sol i ens baghave. Det er noget af det skønneste, man kan opleve som familie. For det meste er det nemt at finde på ting, man kan lave i haven med sine børn. Man kan spille fodbold eller lege fange, men nogle gange render ideerne ud, og hvad gør man så?

Heldigvis er der rigtig mange sjove ting, som man nemt og billigt kan lave i haven. Her er et par få eksempler på sjove aktiviteter i haven.

Frisbee og andre kastelege

Alle kender frisbeen, men den er ikke så populær, som den var engang. Det er ærgerligt, fordi det er en meget sjov leg, og det er en leg som alle kan deltage i.

Generelt er lege og aktiviteter, hvor man skal kaste med ting, sjove at lave i haven. Det kan være boldlege eller lignende. Hvis man leger dem med børn, er dog vigtigt at gøre det på en måde, så de kan være med. Det er ikke sjovt for dem, hvis du kaster bolden overhovedet på dem, og de aldrig har en chance for at gribe den.

Kongespillet – altid en sikker vinder

Kongespillet er en af de sjoveste lege, man kan lave i en have. Den kræver dog lidt mere end én bold. Du er nødt til at investere i et helt sæt. Det er heldigvis ikke så dyrt, og hvis man køber det et godt sted, så får man det lavet i lækkert træ.

Grundlæggende er kongespillet to personer mod hinanden, men man kan sagtens spille det som hold. Hvis man skal spille med børn, så er det en god ide, at man fordeler holdene, så der er voksne på dem begge, hvis det er muligt.

På den måde får børn lov til at føle, at de er med i en konkurrence, og de vil ikke taber så stort.

Kroket og ringspil

De fleste har prøvet at spille kroket. Det er et sjovt spil, men det kræver også, at man har en forholdsvis stor have. Spillet bliver hurtigt kedeligt, hvis man ikke kan bygge en stor nok bane.

Hvis man ikke har en så stor have, så kan ringspillet være en sjovere ide. Det kræver kun, at man har stor nok afstand mellem der, man kaster fra, og det man skal ramme.