Derfor skal du vælge en sweatshirt

At have en sweatshirt liggende i skabet er altid en god idé. For hvor trøjerne ikke har ry for at se afslappende ud og derfor ikke egner sig til familiesammenkomster, er sweatshirts til gengæld dejligt komfortable at have på i hjemmet og ideelle at være iklædt til og fra fitnesscentret. Trøjernes tykke folder gør en sweatshirt mere komfortabel at være i, når du sveder, end tynde lag gennemblødt tøj.

Da udseendet sjældent er i højsædet ved sweatshirts, kan de fleste modeller bruges til både mænd og kvinder. Dog finder du tøjbrands, der byder på flotte hættetrøjer specifikt til mænd eller kvinder.

Tæt eller løs pasform på hættetrøjen?

Af mærker inden for hættetrøjer til kvinder kan ADPT og ID nævnes, hvor du finder størrelser til et væld af kropstyper. Ønsker du blot at have trøjen på i hjemmet eller til de rolige shoppeture, kan du med fordel vælge en tættere pasform. Træner du, skal du have den løse, der giver god ventilation under folderne. Farver og mønstre vil der desuden være mange at vælge fra, så find den rette til dig.

Hvad skal en sweatshirt være lavet af?

Mænd kan finde seje hættetrøjer hos Jack & Jones og US Marshall, hvis en billig sweatshirt fra en outletbutik ikke er god nok. Trøjerne solgt fra de store brands har lang levetid, og apropos det er valget i materiale til hættetrøjerne værd at holde øje med. Ren bomuld giver højere åndbarhed end syntetiske stoffer, og syntetiske stoffer har større strækbarhed. Fleece eller tætvævet bomuld er rette materiale, hvis du vil have sweatshirten på udenfor om vinteren. Det holder bedre på varmen.

Find sweatshirts til børn

Tjek mulighederne på markedet inden for sweatshirts, også sweatshirts til børn. Hættetrøjer kan i det skyfrie efterårsvejr være et fint alternativ til jakken, når det gælder at klæde familiens yngre på.