Disse modetendenser anno 2021 skal du kende til!

modetendenser 2021

2021 er i sandhed et år fyldt med en masse nye tender, der har og er med til at præge modebilledet, som vi kender det. Med den store indflydelse de sociale medier såvel som større blogs har, er modebilledet under konstant forandring og inkorporerer i øjeblikket tendenser fra hele verdenen. Så i en tid hvor mode er så foranderligt, hvilke tendenser skal man så kende til? Dette er et hyppigt spørgsmål, der helt naturligt kommer som følge af den rivende udvikling, de sociale medier gennemgår i øjeblikket. Er du som så mange andre også i tvivl om, hvilke tendenser du bør kende til i 2021, så har vi herunder samlet et par af de største, således at du kan få sat det generelle modebillede lidt i perspektiv.

Smykker i alle former og afskygninger

En af de største tendenser lige pt. inkluderer faktisk den mindste bestanddel i et samlet outfit – nemlig smykker! Smykker har altid været populære, men i dag bliver smykker sammensat på helt nye måder. Det er for eksempel blevet enormt populært at have flere forskellige halskæder og fingerringe på, på én gang. Er du på udkig efter nogle fine fingerringe til din samling, så du også kan udleve denne tendens, så køb ringe hos By Stine Winther – her får du sågar komplet overblik over tidens tendenser i smykkeverdenen.

Pastelfarver har gjort comeback!

Du har måske set i de mange forskellige modebutikker, hvordan farverne endnu engang er vendt tilbage til tøjstativerne. 2021 er året hvor pastelfarverne i sandhed har gjort comeback, og de bliver til tider ledsaget af de mere skrigende neonfarver også. Moden er fyldt med farver lige i øjeblikket, og dette gælder uanset om det er tøj eller accessoires. Som altid er der noget for enhver smag, og er man ikke typen, der normalvis går med en masse farver, så er der rig mulighed for at inkorporere spænder og hårklemmer i alverdens farver i ens normale hverdagsstil. Farverne er i sandhed kommet for at blive i året 2021, og er du endnu ikke hoppet helt med på bølgen og begivet dig ud i iklæde dig lidt flere farver end normalt, så er det altså nu, du har chancen!

Aldrig har tilbehøret været så vigtigt

I langt højere grad end før, ser vi i 2021 at der bliver gjort brug af accessories som eksempelvis tasker, hårpynt og solbriller. Tilbehør har aldrig været så moderne, som det er lige nu, og går du ned ad de populære shoppinggader i øjeblikket, vil du hurtigt kunne se, hvordan tilbehøret bliver brugt på kryds og tværs. Det giver alt i alt en personlig stil, der skiller sig ud fra mængden. Er du typen, der elsker tilbehør og har gerne meget af det med dig, når du går ud ad døren om morgenen, så kan du se frem til, at denne tendens kommer til at pryde resten af året 2021.