Imponér din partner i smart nyt tøj

Trænger du til, at der skal ske lidt nyt i parforholdet? Er det efterhånden blevet til lidt for meget Netflix i joggingbukser? Så kan det være, at du skal forsøge at imponere din partner lidt igen, som da I først mødte hinanden. Det kunne du for eksempel gøre ved at klæde dig lidt fint på.

Gør lidt ekstra ud af dig selv

De fleste mennesker kender nok følelsen af at være forelsket. Det er en hel særlig tid, hvor man gerne gør lidt ekstra ud af sig selv i håbet om at score eller holde fast i en flirt. Det ville måske være udmattende, hvis du hele tiden skulle være så opmærksom på dig selv, men nogle gange kan det alligevel være godt at tænke tilbage på tiden, før du fandt sammen med din partner.

Hvad gjorde du for at score din partner?

Det er et spørgsmål du kan stille dig selv, for det kan meget vel være, at det stadig virker, og på den måde kan du imponere og måske tænde en lille gnist af den spænding, I følte i starten.

Find et smart outfit

Da du i starten forberedte dig på at skulle se den person, du kunne lide, så klædte du dig nok ekstra godt og gik i særligt smart tøj.

Hvis du har glemt, hvad du gjorde dengang, så går du sjældent helt galt i byen med…

  • En pæn skjorte

  • Smarte herrebukser

  • Og et par flotte sko

Tag på date

Når du så har gjort lidt ekstra ud af dig selv, kan du passende gøre lidt ekstra ud af at vise din kærlighed til din partner. Det kunne du jo gøre ved at invitere ham eller hende på date.

En god gammeldags date kan være lige det, der skal til for at vække magien til live i et godt men lidt for forudsigeligt parforhold.