Sådan fornyer du din garderobe

Vi udtrykker os på mange måder gennem vores tøjstil. Nogle mennesker går meget op i deres tøjstil, og bruger lang tid hver morgen på at sammensætte deres outfit. Andre er derimod lidt mere afslappede omkring det, og foretrækker et mere behageligt outfit, der ikke behøver at passe perfekt sammen. Uanset hvilken gruppe du tilhører, skal du dog til tider forny din garderobe. Tøj holder ikke evigt, og med de skiftende årstider i Danmark er det bare en nødvendighed at forny garderoben af og til.

At købe nyt tøj kan dog være en dyr fornøjelse – særligt hvis du går meget op i kvaliteten og mærkerne. Men det behøver faktisk ikke at være så dyrt. Derfor får du i de følgende to afsnit af denne artikel et par tips og tricks til, hvordan du kan forny din garderobe, uden at det koster en bondegård.

Køb tøj på nettet

Nettet har et enorm udvalg af tøj i god kvalitet – eksempelvis by basics. By basics er slowfashion, som henvender sig til den type, der går op i kvalitet. By basics er altså til dig, der gerne vil forny din garderobe med tøj, der passer til de fleste lejligheder. Men det er også til dig, der gerne vil have noget, som holder i lang tid. På den måde kan du med by basics investere i din garderobe, da der i så fald vil gå længere tid, før tøjet skal udskiftes grundet den gode kvalitet.

Køb tøj brugt

Du kan også købe brugt tøj, hvis du gerne vil spare endnu flere penge. Fordelen ved at købe brugt er også, at det er bedre for miljøet. Der bliver nemlig smidt rigtig meget godt tøj ud hvert eneste år, hvilket er en skam. Når du køber tøj brugt, skal du dog være opmærksom på kvaliteten. Du kan købe brugt tøj i genbrugsbutikker eller på nettet.