Sådan skal I som familie klæde jer på til et bryllup

Det kan hænde at jeres familie bliver inviteret til bryllup. Dette kan være en udfordring idet I er mange mennesker som skal klædes på. Herved er I som forældre nødt til at gøre jer tanker om både jeres eget tøj, men også jeres børns tøj.

Ønsker I at finde ud af mere om hvordan I klæder jer passende og hensigtsmæssigt på til et bryllup, kan I med fordel læse med her.

Undgå at have bestemte farver på

Her er det først og fremmest kvinderne i familien som skal tænke sig om en ekstra gang. Det er nemlig langtfra velanset at have en hvid kjole på, eller farven hvid på generelt. Dette skyldes at kjolen hurtigt vil kunne forveksles med brudens kjole, og dette sender langtfra et godt signal. Derfor bør alle i familien så vidt som muligt undgå farven hvid.

En anden farve som man typisk heller ikke ser til et bryllup er farven sort. Dette er en farve som typisk er forbeholdt begravelser, og derfor er det også en farve alle i familien bør styre uden om. Især bør I undgå et “all-black-outfit”. Ønsker en i familien alligevel at bære sort, er det en god ide at høre bruden eller gommen om deres holdning først, for at være på den sikre side.

Tænk over hvor iøjnefaldende tøjet er

Selvom alle i familien selvfølgelig skal være klædt pænt, er det vigtigt at I også lige husker at tænke over præcis hvor iøjnefaldende tøjet er. Derfor kan det være en god ide at styre væk fra de helt store gallakjoler, idet I kan risikere at overskinne bruden, hvis hun måske har valgt en mere simpel kjole.

Husk også at alle former for meget gennemsigtigt tøj selvfølgelig er et nogo, både for mænd, kvinder og børn.