Den sjove icebreaker til konferencen

konference

Der er ikke noget kedeligere end en konference, hvor alt er som forventet. Derfor kan det være fantastisk med en sjov lille icebreaker, når man starter konferencen. Men hvordan er det så egentlig, man kan gøre det? Det kunne eksempelvis være med en ballonmand, som kommer ud og underholder lidt. Det er mere end blot skabelse af ballondyr. Det er nemlig også en masse gode grin fra folk, som lige skal støves af.

Med en god icebreaker til en konference er man godt i gang. Det vil sige, at man ligesom får løsnet lidt op for stemningen, før man rigtigt kan gå i gang med emnet. Det kan virke lidt fjollet, men det er altså en rigtig god idé.

Ballondyr er for alle

En anderledes icebreaker til konferencen kan gøre en forskel på flere niveauer. Hvis der er tale om ballondyr, er det faktisk en aktivitet for alle. Det gælder i særdeleshed, når børn ikke er til stede. Hermed udligner forholdet sig jo til ballonmanden. Alle er lige, alle kan være så barnlige, som de vil.

Ballondyr er for alle. Det understreges gang på gang til firmaarrangementer, hvor folk har det sjovt med det. Det behøver altså ikke alt sammen være dødseriøst for at være godt. Sommetider er der brug for et lille pusterum. En anderledes icebreaker til konferencen er ofte et rigtig godt valg.

Det seriøse på pause

Det handler i princippet om lige at sætte det seriøse på pause. Måske er man blevet introduceret, og det hele virker lidt stift. Det kan godt tage lidt tid at komme i gang. Hvorfor ikke lave en anderledes icebreaker til konferencen med noget ballon-sjov? Det giver måske lige de smil på læberne, som får folk til at åbne lidt mere op. Har man den slags pauser fra det seriøst, er det også nemmere at holde fokus, når man skal.

Bedre kemi

Der er heller ingen tvivl om, at sjov underholdning kan være med til at give en masse kemi mennesker imellem. Kemi skal der til, hvis man skal have noget ud af eksempelvis en konference. Sommetider mødes man til en kreativ konference, andre gange er det mere stillestående. Uanset type, kan den anderledes icebreakeren til konferencen være en afgørende forskel.

Man kan måske næsten blive helt rundtosset af alle de dyr, som ballonmanden er i stand til at forme. Det gør det måske endnu sjovere at komme hjem og fortælle om efterfølgende.