Sådan kommer I sjovest igennem en flytning

Du stresser måske lidt over, at i snart skal flytte, og du stresser måske allermest over, hvordan børnene kommer til at klare det. Det er ikke, fordi du selv bekymrer dig om, hvordan du kommer til at have det med flytningen, men børnene er bare noget andet, fordi det er en lang dag, og det er en dag, hvor du skal klare en masse ting og hermed ikke på samme måde kan deltage i deres aktiviteter. Men du kan gøre dagen lidt sjovere at komme igennem, og det kommer vi med et par råd til.

Planlæg aktiviteter for børnene

Det er en stor hjælp på forhånd at planlægge aktiviteter for børnene, så du bare kan sætte dem i gang med det. Det kan være, at de kan se en film inde på en af værelserne og putte lidt, mens i går i gang med at pakke det meste af boligen ned. Det hjælper på mange måder dig, hvis du har overblik over situationen. Du kan klikke her for at læse mere om, hvordan du fastholder et overblik i en flyttesituation.

Lav pauser

Det dur heller ikke, hvis du bare kører dig selv helt ned og bliver meget træt bare fordi, at du føler, at i skal blive hurtige færdige. Du kan i stedet tage dig lidt mere tid, og så tager det hele bare noget længere, men du får så også et resultat, der er tilsvarende. Hvis du skynder dig igennem, kan der opstå fejl, og så skal du alligevel sidde og finde ud af det senere.

Start tidligt

Du kan ret tidligt begynde at pakke alle de ting ned, som I alligevel ikke bruger i jeres bolig. Der er ofte nogle ting, der bare ligger og flyder, og dem er der ingen grund til at opbevare i boligen.