Er der lidt for meget fedt på sidebenene som du ønsker hjælp til at få fjernet?

Der kan være flere årsager til at der sidder lidt ekstra fedt her og der. Det er egentlig kroppens naturlige måde at oplagre energi, altså i form af fedtdepoter, men det kan være en hindring for mange, at de er til stede, særligt hvis de er uhensigtsmæssigt placeret og måske ikke falder sammen med dit indtryk af dit ydre og din krop. Hvis du syntes af fedtet sidder lidt i vejen, så kan du få hjælp til at fjerne det ved hjælp af fedtsugning på et privathospital. Fedtsugning er en skånsom og meget effektiv måde til at fjerne fedtdepoter og efterlade din krop en anelse slankere.

Det er særligt bestemte områder der bliver fedtreduceret

Det er ikke nødvendigvis hele kroppen der kommer under kirurgisk indgreb i forbindelse med en fedtreducering og det er ikke en effektiv slankekur. Fedtsugning er en metode der anvendes hvis der er særlige steder hvor der opstår et ønske om mindre fedtdepoter, men dog et indgreb der kan foretages alle de steder hvor der befinder sig fedt. Det er både mænd og kvinder der kommer til privathospitalerne for at få foretaget en fedtsugning og resultatet yndes at gøres så du ender ud med en naturlig form.

Er det ganske ikke muligt at tabe det sidste fedt?

Hvis du har været igang med slankekuren og der stadig sidder genstridige fedtdepoter tilbage på kroppen, steder hvor du egentlig gerne ville have dem væk, så kan du med fordel vælge at tage imod en behandling i form af fedtreducering. Det er nemlig ikke alle fedtdepoter der kan reduceres ved hjælp af kost og motion samt træning, selv efter af de tidligere og inden vægtøgning ikke har været til stede. Derfor er der flere der vælger en fedtreducering på præcis de steder der er uønskede, eventuelt på bagdelen eller de velkendte og generende hofteholdere.

Generne har en del at sige i forhold til ophobning af fedtdepoter

Selvom du gør alt hvad du kan for at reducere de fedtdepoter du syntes sidder i vejen, så er det ikke sikkert det er muligt. Placeringen af fedtdepoterne og samtidig også hvor store de dannes til, er nemlig delvist bestemt af de gener du har i kroppen og som du har fået med dig fra dine forældre. Her kan det være nødvendigt at foretage en fedtsugning, såfremt du virkelig har et ønske om at komme af med de overskydende og irriterende fedtdepoter.