Gode idéer til den store fest

Familielivet byder naturligvis også på festlige anledninger! Faktisk mange af dem. Nogle er mindre end andre, mens der også er situationer, hvor det store brag skal finde sted!

I øjeblikket skinner solen og folk rykker sammen udendørs under den åbne himmel. For mange betyder det sommerfest i haven.

Men hvad skal man bruge til en sådan fest? Her kommer et par gode råd.

Sørg for let mad og drikke

Er sommeren på sit højeste og vejret varmt, er det ofte let og ligetil at sørge for mad og drikke. Det færreste har lyst til tung mad, men foretrækker noget som er ligetil at gå til. Det kan f.eks. være lune retter som kartoffelsalat og frikadeller eller noget endnu mere simpelt som pitabrød med fyld.

Sørg blot for at forberede maden i god tig og lave en form for buffet, så du som vært ikke skal stå og svede i køkkenet, men kan nøjes med at få varmen fra solens dejlige stråler.

Har du mange drikkevare, du skal holde kølige? Så kommer her et tip: Fyld en trillebør med is og gem dem herunder. Isen kan du ofte erhverve hos f.eks. en lokal fiskeforretning eller pr. bestilling.

Husk musikken

Er der tale om en stor fest? Så skal der naturligvis være musik. Musik fra computeren eller stereoanlægget er naturligvis ofte tilstrækkeligt, men skal der VIRKELIG være fest, kan du booke et rigtigt band.

Og bare rolig, du behøver ikke at booke et kæmpe navn, men kan ofte finde et fremragende kopi-band til festen. Oplevelsen af et rigtigt festband, som holder gæsterne på (danse)tæerne, er super god og medvirker til at gøre festen uforglemmelig.

Vær ude i god tid

Okay, dette råd omhandler måske ikke selve festen PÅ dagen. Men det er vigtigt, at du husker at invitere i god tid, for at øge muligheden for at få dine gæster med.

Husk på, mange har allerede en ret fyldt kalender i sommermånederne, hvilket gør planlægning nødvendigt.

Held og lykke med at samle vennerne og familien – og rigtig go’ fest!