Hvordan beskytter man sig bedst mod solens stråler?

Solens stråler kan være skadelige for huden, og det er derfor vigtigt at beskytte sig mod dem. Det kan man gøre ved at bruge solcreme med en høj faktor eller ved at tage tøj på, der dækker huden. Man kan også beskytte sig ved at undgå at opholde sig i solen i længere tid ad gangen eller ved at bruge selvbruner og på den måde undgå solen, men stadig blive brun. Så hvis man gerne vil have en farverig og brun sommerkulør, kan man finde de bedste selvbrunere på markedet her: https://smoerdigind.dk/webshop/11-selvbruner/.

Undgå direkte sol og brug selvbruner

Når du er ude i solen, er det rigtig vigtigt at beskytte sig mod solens stråler, da man hurtigt kan blive forbrændt. Mange ønsker at være i solen for at blive brunere, og selvom det ser godt ud med lidt farve, kan det være skadeligt for huden. Det kan derfor være en god idé at anvende en selvbruner, hvor man ikke udsætter sin hud for solen, men stadig får en brunere sommerkulør. Der findes mange forskellige selvbrunere i mange forskellige kvaliteter og farver.

Brug en god solcreme med den rigtige faktor

Når man er ude i solen, er det meget vigtigt, at man beskytter sin hud med en god solcreme. Det kan dog være svært at vide, hvilken solcreme der er bedst, og hvilken faktor der er passende i forhold til solens stråler. Det er altid en god idé at bruge en solcreme med en høj faktor, og særligt i ansigtet kan det være en god idé at bruge en solcreme med faktor 50, da huden i ansigtet ofte er sart. Er man alligevel blevet forbrændt af solen, bør man smøre sig ind i aftersun med aloe vera, der er med til at lindre irritationen.

Gå udenom solarierne

Det gavner dig og din hud, hvis du ikke udsætter dig for meget for den skarpe sol, og det er især vigtigt at beskytte sig mod høje UV-stråler. Særligt solarierne udsender meget høje doser af UV-stråler, og det kan derfor være skadeligt at blive udsat for dem. I stedet for at gå i solarium kan man opholde sig i solen i korte perioder eller bruge en god selvbruner, hvis man gerne vil have en fin sommerkulør.