Mindfulness – ro til sjælen

Mindfulness er et begreb, der bliver brugt meget. Både som noget du skal tage dig tid til i din hverdag og som noget, du kan lave, når du har brug for en dag til dig selv. Mindfulness er vigtigt og giver din krop og dit sind mulighed for at slappe helt af. Samtidig er du tilstede i nuet og mentalt vågen. Dette kan være med til at stærke dine sanser og finde et punkt i din uge, hvor din krop efterhånden får lettere ved at slappe af og komme ned i gear, når du får brug for en pause fra omgivelserne.

København og området

Hvis du bor i København eller området, så er du heldig. Du har nemlig mulighed for et helt særligt mindfulness. Du får mulighed for en 1:1 session, der giver dig et forebyggelsesmiddel mod depression, angst og stress.

Depression, angst og stress er alle noget, der kan være kroniske eller midlertidige. Det betyder, at hvis du får det, har du ikke nødvendigvis altid haft og ikke altid vil blive ved med at have det, men risikoen for at få det, vil altid være der. I større eller mindre grad. Du har selv muligheden for at forebygge risikoen, ved en 1:1 session med mindfulness i København.

Mindfulness uden den store grund

På trods af tanken om at forebygge depressions, angst og stress, så kan det være, at du ikke har den store grund til at få mindfulness. Det behøver du heller ikke. Mindfulness kan bruges af alle, uanset hvor stor eller en lille grund de har. Det burde det også, da det giver både din krop og dit sind en pause og en mental vækning, der lader dig være opmærksom, uden at bruge det store af din energi. Du skal huske at være god ved dig selv, selvom andre måske kan virker vigtigere og have brug for din tid.