Opskriften til ikke at stresse, når du skal slappe af

Har din udkårne inviteret dig på spaophold, og er du lige ved at sprænge indeni af glæde? Det er så forståeligt, hvis du finder denne gave, invitation eller fælles beslutning at skulle på et spaophold sammen så pragtfuldt og romantisk som var det i et eventyr. Men tit, når noget, vi så gerne vil, sker, og vi endelig får muligheden for at være i og nyde sådan et ophold, har vi bare så svært ved at være 100% tilstede, tage det ind og få det absolut bedste ud af det.

Det kan have noget at gøre med forventninger til opholdet. De er skruet så højt op, at vi hele tiden har øje for, hvornår det næste skal ske.

Klargøring inden opholdet

Eventuelt har du haft svært ved at få alt afsluttet på arbejdet på grund af spændingen rettet mod jeres ophold. Du har måske haft travlt med at gøre dig selv klar og få købt de ting ind, du vil bruge, så du fremstår allermest dejlig og tiltrækkende for din kvinde eller mand. Så skulle pasningen af børnene eller hunden eventuelt også lige ordnes. Det endte ud med, at du besluttede at løse det sidste læs arbejde eller pligter i forbindelse med veninder, børn, øvrige familiemedlemmer eller andre omgangskredse, i bilen. Eller det transportmiddel, der skal fragte jer hen til kuropholdet. Imens din din mand eller kæreste er ved din side og troede, nu begyndte samværet mellem jer.

Undgå at stresse

Når I ankommer til spaopholdet, får udleveret nøgler til værelset osv., er du kun halvt til stede og har svært ved at lade dig blive begejstret, fordi dit ene øje og det meste af dine tanker alligevel er rettet mod det arbejde, du burde have løst. Eller om du nu er en dårlig mor, far, ven eller veninde. Men lad os gå tilbage til start. For ligegyldigt om alt det praktiske derhjemme er på sin plads, er det typisk for os mennesker, at vi så snart vi møder den rene lykke, lige skal tjekke to-do-listen. Før vi kan føle os sikre i, at vi er fuldt tilladte til at give os hen til den. Uanset hvad, får du ikke noget ud af turen, hvis du ikke allerede fra første sekund glemmer alt andet og kun fokuserer på en enkelt ting. At være til stede i nuet. Alvorlige ting vil i disse moderne tider nå frem til dig. Du er stadigvæk ansvarsfuld. Du aner ikke hvor meget overskud og energi, du kommer tilbage til hverdagen med. Tjek de bedste spaophold ud på denne guide. Lad batterierne op frem for at stresse – du vil takke dig selv for det bagefter.